Ambitieuze ondernemers succesvol maken, dat is onze missie. Resultaten neerzetten en onze tijd aan de juiste zaken besteden. Niet direct nadenken over hoe we het gaan doen, maar eerst over wat jij wilt  bereiken. We pakken dit als volgt aan.

Eén team, één plan

Vanaf dag 1 vormen we samen één team. Met elkaar stellen we doelen en bepalen hoe we daar gaan komen. Jouw ondernemersvisie en ons advies: welke doelen kun jij bereiken? We maken een schets van het eindresultaat. We hebben een plan!

Samen gaan we het plan uitvoeren. We vragen hoeveel tijd jij zelf vindt dat je aan het project mag besteden (want we weten hoe leuk het werken met ons is). Onze werkwijze stellen we daarop in.

Deelopleveringen creëren snel waarde

In de planning staat het snel creëren van waarde voorop. Want waarom wachten? We bepalen met elkaar het juiste aantal deelopleveringen. Dan zijn er zo snel mogelijk werkbare tools met informatie. Zo houden we grip en snelheid in ons project. En wij zijn continue in staat in te spelen op veranderingen en nieuwe inzichten. Dankzij de bewezen werkwijze en technieken voor het project, maken we gefundeerde keuzes.

Volledige transparant

Niet te vergeten; we werken volledig transparant. Door middel van ons projectmanagement systeem krijg je volledig inzicht in de status van de werkzaamheden; hoeveel waar aan gewerkt wordt en of we op schema liggen. Het is voor het hele team duidelijk waar we staan en waar we naar toe gaan.

Beproefde werkwijze Scrum

Een unieke werkwijze? De kwaliteit waarmee we het doen wel, de methode gelukkig niet. We werken met SCRUM, tenzij…

We zijn er van overtuigd dat het toepassen van SCRUM het maximale resultaat levert. Maar we herkennen ook de situaties waarin een andere methode beter is. Met ruime ervaring in deze technieken en organisatiekennis bereiken we hoe dan ook onze gezamenlijke doelen.

Waar nodig verzorgen wij trainingen binnen jouw organisatie. Om tot een optimaal resultaat in onze projecten te komen.

De kracht van… onze projectaanpak

Spreekt de kracht van onze projectaanpak je aan? Nodig ons dan uit om te komen sparren.