Een vooruitziende blik begint met een pas op de plaats.

We willen weten waar u met uw merk in de markt staat. Maar vooral ook waar u naartoe wilt. Dat vertrekpunt brengen we in kaart. Vervolgens stippelen wij de marketingstrategie uit. We zorgen voor zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie. Kortom voor het gewenste resultaat.
Social Media Marketing

We zijn slimmer, sneller én beter. Alleen zo kunnen we uw marktaandeel laten groeien.

Marketing anno nu speelt zich grotendeels digitaal af. Het kennisaanbod is breed en zeer divers. Je moet de weg in dat landschap kennen om het doel te bereiken. Wij zijn thuis in die digitale wereld, we weten welke bronnen wel of juist helemaal niet kunnen bijdragen. We kiezen doelbewust voor een praktische aanpak die zich dubbel en dwars terugverdient. 

Onze jarenlange ervaring heeft ons kritisch gemaakt. Wij kiezen selectief en alleen datgene wat meetbaar goede resultaten oplevert. Van zoekmachineoptimalisatie tot Google Ads en van social media tot e-mailmarketing. Online en offline, allemaal in onderlinge synergie.

Marketingstrategie
Formuleer een solide basis voor je merk en draag dit op de juiste manier uit.
Goed om te weten
Google certificeringen

Als Google partner hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van Google Ads. Daarnaast zijn onze medewerkers gecertificeerd in het maken, beheren, meten en optimaliseren van zoekmachine campagnes.

Copernica Partner

Nieuwsbrieven, welkomstmails en verjaardagscampagnes; e-mailmarketing blijft een belangrijk onderdeel van de marketing mogelijkheden. Voor het opzetten en automatiseren maakt VDLP gebruik van de software van Copernica.

ISO-9001 & ISO-27001

Effectiviteit, maar ook de borging van vertrouwelijkheid van onze bedrijfskritische informatieprocessen zijn key voor het succes van onze dienstverlening. Ons kwaliteitsmanagement-systeem is ISO-9001 gecertificeerd. Sinds medio 2021 beschikken we over het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route