Een API-koppeling slaat een brug tussen een wereld aan systemen.

Met API-koppelingen brengt u het beste uit verschillende CRM- en ERP-software tot één praktisch systeem. Dat geldt ook voor boek-houdsoftware en al bestaande bedrijfssystemen. Door alles samen te laten werken gaat de productiviteit met sprongen vooruit.

Met minder pakketten meer bereiken. Dat is de kracht van API.

Wij spreken uit ervaring, al meer dan 15 jaar bundelen wij de individuele unieke krachten van softwarepakketten tot één werkzaam geheel. Het ‘toverwoord’ is API. Daardoor worden online processen verbeterd, versneld en communiceren medewerkers effectiever, wat het bedrijfsresultaat ten goede komt. We doen dat voor alle branches, financieel en administratief in het bijzonder. 

Of het nou gaat om Twinfield boekhouding, Exact Online, Microsoft Dynamics CRM, SAP Business One ERP of Adlib Collectie Software. Maar ook tools als Hexon, Zapier, Hubspot, Recruitee, Mailchimp of Mollie; wij houden API-koppelingen probleemloos fulltime actief. 

Ervaring in geavanceerde koppelingen

Wij hebben al veel ervaring in het koppelen van ingewikkelde systemen en maatwerk databronnen om zo optimaal te profiteren van de kennis en informatie die tot je beschikking staat. Door actief bronnen bij elkaar te voegen kan dit echte toegevoegde waarde aan je onderneming bieden. Een speciale rol hierin is weggelegd voor financiële en adminstratieve applicaties. Naast het maatwerk onwikkelen van applicaties hebben we al veel koppelingen gerealiseerd met standaard pakketten zoals Exact en Twinfield.

Cases met API koppelingen
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route