Website en digital marketing VillaSud

VillaSud is dé specialist als het gaat om het verhuren van villa’s en luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. Het ruime aanbod van de luxe vakantiehuizen aan de Côte d’Azur en in de Provence moet middels de juiste digitale kanalen worden getoond. Daar ondersteunen wij graag bij.
Inzet professionals Van der Let & Partners
Digital marketing

Zorgen voor de juiste landingspagina's en website optimalisaties zodat het aanbod goed gevonden wordt.

Web development

Naast het ontwikkelen van de originele website is het onze taak om altijd verbeteringen door te voeren om mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen.

UI Design

De User Interface ontwerp van de website en verschillende landingspagina's.

De opdracht

Een up-to-date, gebruiksvriendelijke en zichtbare website, waar de klant van VillaSud zorgeloos een vakantie kan boeken.

Wij werken sinds 2011 doorlopend aan de meertalige websites van VillaSud. Onze internet marketeers besteden continu aandacht aan de online vindbaarheid door de inzet van SEO en Google Adwords. Op de belangrijke trefwoorden hebben we absolute topposities weten te behalen in organisch zoekresultaat.

Via maandelijkse dashboards meten we het resultaat en houden we de kosten en opbrengsten in de gaten. We hebben jaar op jaar groeicijfers kunnen realiseren, natuurlijk samen met de opdrachtgevers; samen kom je tot de beste aanpak door vakkennis van online marketing met kennis van de klant te combineren. Zij kennen hun klanten en diensten immers beter dan wie dan ook.

Website

Zorgeloos boeken

Achter de sites draait onze eigen geavanceerde CMS en backoffice voor het afhandelen van het complete proces van reservering tot de verzending van reisbescheiden. Door de laagdrempeligheid en het maatwerk dat wij hebben geleverd, wordt dit systeem sinds 2011 actief gebruikt.

Dit gaat uiteraard ook gepaard met betaalopdrachten via SEPA-bestanden en leest het systeem ook verschillende bankbestanden in. Wij maken gebruik van het financiële boekhoudpakket Exact Online. Zo weet VillaSud zeker dat alles netjes is afgehandeld en de klant rustig naar het luxe vakantieoord kan vertrekken.

Sfeer beeld

iPhone-app

In 2014 waren wij er met VillaSud vroeg bij door een eigen iPhone-app te ontwikkelen. VillaSud toont hier leuke tips van restaurants en bezienswaardigheden in de regio Zuid-Frankrijk. Gebruikers van de app kunnen ook hun eigen tips en ervaringen via de app insturen.

...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
KVKLeeuwarden nr. 01075288
BTWNL8102.59.710.B01
IBANNL35 INGB 0678 6302 08
BICINGBNL2A