De kracht van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen (MVO)

Het is een kreet die de laatste jaren een hoog modegehalte heeft. Maar hoe dan ook, het bewustzijn op dit vlak groeit en dat is een mooie ontwikkeling. MVO geeft een organisatie een extra constructief doel. Bij Van der Let & Partners brengen we die verantwoordelijkheid naar een hoger plan. Door een hoge mate van betrokkenheid toe te voegen, is het ondernemerschap nog leuker en interessanter.

Onze bijdragen aan de maatschappij

Sinds het begin van de 21e eeuw is in onze bedrijfsmissie opgenomen dat we als bedrijf een bijdrage aan de maatschappij willen leveren en in het bijzonder aan de Friese cultuur. We doen dit door diverse verenigingen en organisaties te ondersteunen. Soms financieel en soms in natura door kosteloos zaken te ontwikkelen of door op vrijwillige basis onze expertise in te zetten.

Heb jij een goed verhaal?
Ondersteuning van talenten
Ondersteuning van sportverenigingen
Onze bijdrage aan het October CMS
Ondersteuning van non-profitorganisaties
Ondersteuning van de cultuur
Ondersteuning met grote maatschappelijke impact

Hoe we de milieubelasting beperken

De milieubelasting door Van der Let & Partners houden we beperkt. Zo zorgen we er voor dat onze magazines zoveel mogelijk op FSC-papier worden gedrukt (bij FSC-papier is de voornaamste grondstof hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen) en staan onze servers in datacentra, die op groene stroom draaien. Voor het energieverbruik in ons bedrijfspand gebruiken we bovendien ook groene energie.

Hoe we ons steentje bijdragen met onze interne organisatie

Tot slot dragen we ons steentje aan de maatschappij ook nog bij door de interne organisatie van ons bedrijf. We nemen bijvoorbeeld regelmatig stagiaires in dienst en zorgen ervoor dat we een optimale situatie creëren voor onze medewerkers om het beste uit zichzelf halen. Hiervoor zijn hele duidelijke ontwikkelingsstructuren neergezet. Daarnaast promoten we op een actieve manier het bewegen van onze medewerkers.

Onze slogan is dan ook niet voor niets:
Van der Let & Partners: de kracht van Ambitie!

Betrokken cases
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route