De wereld digitaliseert steeds sneller, beter en effectiever… En u?

Merkenbouw, commercie, klantenservice en procesbeheersing; alles gaat sneller, beter en effectiever door digitalisering. Kennis van alle mogelijkheden is een voorwaarde. Over die kennis beschikken wij. Met open source of eigen maatwerk software adviseren wij u graag.
Technologie

De digitaliseringswens van de klant staat centraal. Niet de keur aan mogelijkheden.

Je kunt over digitalisering van alles weten, belangrijker is de maatwerkapplicatie voor de gebruiker. De toepassing in de praktijk staat daarom bij ons centraal. We beginnen dan ook met een inventarisatie van wensen. Op basis daarvan formuleren wij een praktisch plan waarbij de customer journey de leidraad is. Dan gaan onze technologen voor u aan de slag. 

Ons team van techneuten bestaat uit User Experience- en User Interface-designers en Front-End-specialisten. Zij maken verschillende user flows, wireframes en prototypes. Deze worden getest bij de stakeholders die feedback leveren. Het resultaat staat voor pasklaar maatwerk.

Wat je van ons kunt verwachten
De juiste afweging voor de beste kwaliteit, security en borging continuïteit
Ons werk spreekt voor zich
Goed om te weten
ISO-9001

We werken effectief en gestructureerd zodat we geen tijd verspillen aan zaken die onnodig aandacht kosten. Hierdoor kunnen we onze energie en creativiteit op de meest productieve manier voor u inzetten. Als borging hiervoor is ons kwaliteitsmanagement systeem gecertificeerd met een ISO-9001 certificering.

ISO-27001

Vertrouwelijkheid en integriteit van onze bedrijfskritische informatieprocessen vormen al jarenlang een belangrijke basis van onze dienstverlening. Medio 2021 is de borging hiervan geformaliseerd met het behalen van het ISO-27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route