Wij leveren u de ‘app-klare brok’, een die overal en altijd werkt.

Voordat u besluit apps in te zetten, hetzij voor digitalisering van (klant-)processen of communicatie, is het goed uw strategie af te stemmen op het gewenste gebruik. Door samen met ons die behoefte in kaart te brengen, ontwikkelen wij een maatwerk app die u het werk uit handen neemt.
Even sparren?
SKS app

Apps moeten het leven makkelijker maken. Dat is de essentie.

Voordat we met uw app aan de slag gaan inventariseren we de wensen en behoeften op de korte en lange termijn. We adviseren pro-actief welk platform daarbij past. We richten ons bij voorkeur op Progressieve Web Apps (PWA’s) die met een hybride structuur vlekkeloos met iOS en Android overweg kunnen en in de browser functioneren, dus meteen ook voor laptop/desktop gebruik. U bent dan verzekerd van het feit dat de app in alle situaties werkzaam is. 

In sommige gevallen is een PWA niet de juiste keuze, daar waar het gaat om functies waarvoor een Native App de enige oplossing is. Door ons als sparringpartner in dit proces te betrekken, zetten wij de voor- en nadelen, inclusief een kostencalculatie voor u op een rij. Daarbij kijken we naar zowel ontwikkelkosten als de onderhoudslast op termijn. Samen maken wij de beste keus.

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route