Website ontwikkeling

Bezoekers verwachten een duidelijke, snelle website die op elk apparaat goed zichtbaar en te bedienen is. Als organisatie wil je uiteraard zoveel mogelijk invulling geven aan de realisatie van jouw online doelen. Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om voor jou goede resultaten te behalen.
VDLP websites

Waarom met ons samenwerken?

Succesvolle websites beginnen met een solide basis: Goede content strategie, duidelijk ontwerp en een flexibele techniek. Of je nu een informatieve website nodig hebt, e-commerce, webshops, travel website of campagne pagina's wij zorgen dat elk traject de juiste basis heeft.

Samen met ons Digital Marketing specialist zorgen wij voor een optimale Google resultaat zodat jouw website meer traffic en hogere conversie genereert. In andere woorden: een groter podium en potentieel meer sales.

Ook kijken wij of de website goed werkt op meerdere devices zoals mobiele telefoon. Google Analytics en Hotjar kunnen aangezet worden om te onderzoeken hoe de bezoekers jouw website ervaren. Met deze klantinzichten kunnen wij doelgerichte verbeteringen doorvoeren om zo je website nóg beter te maken.

Google Optimised

Google waardeert mobiel vriendelijke websites hoger in mobiele zoekopdrachten. Deze mobiel geoptimaliseerde sites krijgen en speciaal labeltje: mobile-friendly. Het is dus belangrijk dat jouw website goed werkt op mobiele telefoons en daarom ook speciale aandacht krijgt om je vindbaarheid te vergroten.

Lees meer
Websites
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route