Ambitieuze ondernemers succesvol maken, dat is onze missie!

Wij zijn door de wol geverfde developers, marketeers en ontwerpers. Wij werken met maar één doel: úw doel. Dat doel stellen wij vooraf met elkaar vast. Samen gaan we de mijlpalen plaatsen om die doelstellingen te realiseren. Dat doen we al meer dan 20 jaar. En telkens met succes. Vraag maar aan onze opdrachtgevers.
Onze diensten
VDLP kantoorkerk

Resultaat door effectieve inzet resources

Resultaat neerzetten door de kwaliteiten van onze slimmeriken zo goed en effectief mogelijk in te zetten.

Onze werkwijze

Alleen de beste oplossing

Out of the box denken voor de beste oplossingen? Graag en vaak, maar net zo makkelijk een bestaande box pakken als we daarmee jouw missie beter kunnen ondersteunen.

Onze diensten

Geen missie zonder missionarissen

Onze missie post is een oude kerk aan de Herenwal te Heerenveen. Vanuit hier werken onze goed opgeleide, gedreven medewerkers. We werken in een professionele en effectieve werkstructuur aan de ontwikkeling van diverse projecten.

vdlp commissaris

De Guaraná van Van der Let & Partners

Onze energie halen we uit de (marketing) campagnes, ontwerpen, responsive websites en bedrijfskritische applicaties die we ontwikkelen. Maar nog meer uit de resultaten die het oplevert voor jouw bedrijf. Dan zijn wij trots op onze bijdrage aan jouw succes. Daar krijgen we nog meer energie van. En honger, want we willen meer.

Bekijk ons werk
vdlp sociaal

Betrokken Ondernemen

De kracht van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) geeft een organisatie een extra constructief doel. Bij Van der Let & Partners is MVO al jaren vanzelfsprekend. Het is onderdeel van onze genetische basis en het bestaansrecht en succes van onze onderneming. We lichten dit graag uitgebreid met voorbeelden toe. 

Betrokken ondernemen
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route