Met de beste FinTech-oplossingen voorkomt u kostbare fouten.

Een kleine fout kan desastreuze gevolgen hebben. Het luistert daarom zeer nauw bij de ontwikkeling van FinTech-oplossingen. Daarbij moeten de systemen met zeer hoge snelheid ingewikkelde transacties in grote hoeveelheden storingsvrij verwerken.

Grote marktpartijen vertrouwen ons hun financiƫle transacties toe.

De software werkt feilloos. Die waarborg geven wij ook aan de online boekhoudpakketten van o.a. Twinfield. Met lichtsnelheid maakt de software koppelingen met alle relevante webbased systemen. We hosten, monitoren en onderhouden 24/7 alle cruciale onderdelen van FinTech toepassingen. Dat hebben we onder controle, als full-servicepartij met financiƫle kennis in huis.

Onze FinTech-oplossingen doen veel meer. Het draait ook om het overzetten en/of synchroniseren van debiteuren, crediteuren en facturen en daarbij ook het verwerken van (online) betalingen, desgewenst in >150 verschillende wereldwijde valuta. 

iQurrency

Een mooi voorbeeld van een fintech oplossing is iQurrency. Hiermee worden dagelijks  automatisch valutakoersen ingeladen in boekhoudpakketten. Zo hoeven gebruikers van pakketten als Exact en Twinfield niet meer handmatig de actuele valutakoersen  in te laden. 

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route