Let’s work!

We hebben één missie: we willen u succesvoller maken! Al meer dan 20 jaar zijn wij op gebied van marketing/communicatie de strategische motor achter een groot aantal bekende merken en succesvolle bedrijven. Dat blazen wij niet van onze kerktoren. Het gaat namelijk niet om ons, maar om onze opdrachtgevers. Wij souffleren liever bescheiden op de achtergrond. ‘Wij’ zijn een hecht team van op en top gedreven vakspecialisten. We kennen elkaar door en door. En we kennen onze klanten. Ook uit en te na. Die mix is de basis voor succes!
vdlp kerk kantoor

Een eerste date leidt vaak tot jarenlange samenwerking.

Het moet klikken, maar vaak heb je dat al in een split-second door. Als de klik er wederzijds is, focussen we ons in de breedte en de diepte van de samenwerking. Waar kunnen we u helpen? Dus ook: waar niet! Als we dat van elkaar weten maken we concrete afspraken. We verdiepen ons grondig in de materie. We vragen het hemd van het lijf en komen terug met heldere antwoorden en een eerste analyse. Daarmee gaan we aan de slag. Samen, want nu wordt het als team interessant.

Let's talk

Iedere discipline heeft zijn eigen kennisteam.

Als we een volledig beeld van doelstelling, merk, product en bedrijf hebben én de concurrentie scherp in beeld is gebracht, gaan we los. Het totale palet aan strategie, marketing, design en communicatie is bij ons onder één dak. Binnen deze disciplines vormen we een expert-team dat optimaal kan bijdragen. Maatwerk dus, en geen persoon te veel aan tafel. Ook u als opdrachtgever bent onderdeel van dit team. We werken 100% samen, dat leidt tot 100% kwaliteit en 100% tevredenheid.

Samen navigeren naar het gewenste doel.

We zijn digital natives en pakken de strategie eigentijds en toekomstgericht aan. Vastgeroeste waarden, verouderde werkwijzen, ‘old-school’ regels en vergrijsde ideeën gooien we overboord. We leven, denken en werken volledig in het hier en nu. Dat levert ‘out-of-the-box’-concepten met creatieve uitingen die vaak niet binnen de gebruikelijke kaders passen. We confronteren onze opdrachtgevers met 360º oplossingen, die allemaal onder ons kerkelijk dak kunnen worden uitgevoerd.

Onze projectteams staan voor u klaar.

Wij garanderen dat ieder marketing/communicatie project - klein of groot - bij ons in vakkundige handen is. En dat we samen het doel zullen bereiken. Soms moeten we daar meerdere disciplines voor inschakelen. Maar vaak ook niet. Dan blijkt een eenvoudige offline toepassing, een website, een socialmediaplan al voldoende. We trekken alle registers pas open als dat echt nodig is. En dat tot een winstgevende investering leidt. Dan gaan alle VDLP-professionals eensgezind voor u aan de slag.

Let’s Go!

Laten we snel kennismaken en vrijblijvend kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zoals gezegd; daar zijn we eerlijk in. In onze kerk bouwen we geen luchtkastelen, wel realistische constructies voor effectieve campagnes.

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route