LetsManage 10

LetsManage 10 is ons eigen CMS framework. Het is een software toolset met October CMS als basis. Op dit krachtige CMS framework draaien websites, klantportalen en webapplicaties waar flexibiliteit en betrouwbaarheid op topniveau noodzakelijk is. Het biedt de mogelijkheid op een efficiënte manier maatwerk te leveren voor complexe en massale toepassingen.
LetsManage 10
LetsManage 10

Visie

Met LetsManage 10 hebben we een platform waar Van der Let & Partners een grote diversiteit aan webapplicaties mee kan ontwikkelen op een gestructureerde en beheersbare manier. Het platform is meer dan alleen een toolset, het is ook de basis om gestructureerd en efficiënt te kunnen werken binnen onze kwaliteitsstandaarden.

LetsManage 10 is gericht op het ontwikkelen van kleine tot grote maatwerk applicaties, zoals klantportalen, bestelsystemen, offerte- en rekenmodules, boekingssystemen, middleware oplossingen (ESB) met API-koppelingen en fintech toepassingen. LetsManage biedt hierbij ook een volwaardig CMS waarmee middel tot grote websites gemaakt kunnen worden, al dan niet geïntegreerd met de hiervoor genoemde applicaties. 

LetsManage 10 concurreert niet met Wordpress, het kan zelfs als hybride oplossing aan elkaar gekoppeld worden. Bijvoorbeeld de website in Wordpress en de klantomgeving in LetsManage 10, waarbij beide gebruikmaken van gedeelde data.

Door de focus op zowel de functionele als technische doorontwikkeling te leggen zorgen we ervoor dat we met LetsManage 10 een toekomstbestendig platform hebben staan. 

Security by design en privacy by default zijn belangrijke onderwerpen tegenwoordig en dat zullen ze ook blijven in de nabije toekomst. Het LetsManage 10 platform helpt hier in mee. De basis die is neergezet zorgt ervoor dat een groot aantal standaard security aspecten al geborgd zijn. Waar nodig kunnen de security afspraken aangescherpt worden binnen het platform en of maatwerk onderdelen. Privacy by default zijn de werkafspraken die er liggen om ervoor te zorgen dat alle gevoelige informatie op de juiste wijze worden behandeld. 

LetsManage 10

Missie

Met het LetsManage 10 platform ontwikkelen wij webapplicaties die voldoen aan een aantal kernwaarden.
Kernwaarden
Up-to-date

Doorlopende evolutie op zowel technisch als functioneel vlak

Veilig

Informatiebeveiliging op basis van ISO 27001

Gestructureerd

Borging binnen strakke kwaliteitsstandaarden

Robuust / gedegen

Geschikt voor complexe en massale toepassingen

Modulair

Met alle voordelen van een Excellent CMS systeem

Flexibel

De basis voor geborgd maatwerk en koppelingen

Door deze kernwaarden aan te houden bij de (door)ontwikkeling van LetsManage 10 en de daarbinnen ontwikkelde projecten, zorgen we ervoor dat op een uniforme wijze wordt ontwikkeld en dat er een goede gestructureerde routine is bij de werkzaamheden die worden uitgevoerd. 

Zowel functioneel (interface) als technisch (code) is het zodanig doordacht neergezet dat een gekwalificeerde ontwikkelaar eenvoudig binnen dit framework applicaties kan ontwikkelen. Hierdoor kan de ontwikkelaar zich volledig richten op de gewenste functionaliteit voor de klant en het projectteam.

Door proactief onderhoud op technisch en functioneel gebied aan Letsmanage 10 zorgen we ervoor dat het platform te allen tijde veilig, robuust en gedegen blijft. 

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route