De kracht van webdevelopment zit in de multidisciplinaire aanpak.

Alle specialisten die nodig zijn om een internetproject tot een goed resultaat te brengen zitten bij ons onder 1 dak. Totaal verschillende disciplines die elkaar verstaan en waarderen en begrijpen dat voor een succesvol internetproject een gebalanceerde inzet van al deze specialisaties noodzakelijk is.

Samenwerking, resultaatgerichtheid en zelfontwikkeling zijn kerncompetenties waar onze medewerkers op geselecteerd zijn.

Het vak webdevelopment heeft zich fantastisch ontwikkeld. Een goede resultaatgerichte website ontstaat door de inzet en samenspel van meerdere specialisten:

  • de marketing strateeg
  • de webdesigner
  • de functioneel ontwerper
  • de software engineer
  • de SEO specialist
  • de analytics specialist
  • de contentmanager

Onze specialisten bewegen zich vooraan in de markt. We bedenken met jou de beste oplossing en creëren met elkaar een optimaal resultaat. Als basis voor de ontwikkeling van websites gebruiken we het opensource systeem WordPress en het zelfontwikkelde, zeer gebruiksvriendelijke, CMS systeem Letsmanage voor complexe websites en webapplicaties.

Weet je al welk soort site je wilt? We adviseren je graag bij deze strategische keuze.

Samen bouwen aan jouw website

Wil je een website laten maken? Dan is Van der Let & Partners Marketing en Webdevelopment jouw ideale partner. Of het nu gaat om een doelgerichte presentatie-website of wanneer je op zoek bent naar een team dat jouw webwinkel gaat realiseren. Ieder project kun je aan ons overlaten.

Door de inzet van specialisten uit meerdere disciplines verloopt het project, van online marketing strategie en webdesign tot uiteindelijke website, soepel en snel. Onze marketing strateeg, de webdesigner, de webdeveloper, de software engineer, de SEO specialist, de Analytics specialist en de contentmanager, ze bouwen allemaal samen aan jouw gebruiksvriendelijke en SEO geoptimaliseerde website. Jouw website wordt als totaalpakket afgeleverd!

Responsive webdesign creëren

Recent onderzoek laat zien dat 38,51% van alle websitebezoeken plaatsvindt vanaf een mobiele telefoon. Bij Google worden er al meer zoekopdrachten gedaan van een mobiele telefoon dan van vaste computers (desktops) en Tablets bij elkaar opgeteld! Het is daarom echt van wezenlijk belang dat de website van jouw bedrijf op elk apparaat goed te bedienen is. Hier houden wij al in de webdesign fase rekening mee. Wil je een responsive design laten ontwikkelen voor de website van jouw bedrijf? Doe dan een beroep op ons team, bestaande uit specialisten op gebied van mobiele websites.

Leadgeneratie bewerkstelligen

Onze specialisten zorgen er met behulp van relevante zoekwoorden voor dat jouw doelgroep terecht komt op jouw website. Is de bezoeker eenmaal op jouw website? Dan is het zaak dat hij contact met je opneemt voor meer informatie over jouw producten en diensten. Wij zorgen ervoor dat, met de juiste techniek en een overtuigend webdesign, het contact tot stand komt. Jij zorgt ervoor dat de lead een klant wordt.

Ben je nieuw in de wereld van leadgeneratie? Klop dan voor advies bij ons aan. Onze SEO specialisten en Analytics specialisten hebben de kennis over jouw doelgroep en leadgeneratie in huis. Samen zetten we een ijzersterke leadgeneratie website op die jou nieuwe leads en uiteindelijk nieuwe klanten oplevert.

Touwtjes in eigen handen

Je wilt zelf je eigen teksten en afbeeldingen op je website aan kunnen passen. Je wilt zelf controle hebben over jouw website en de inhoud, waarbij het webdesign van je website op z’n best blijft. Een Content Management Systeem is daarbij het juiste hulpmiddel. Wij werken met WordPress als standaard CMS en zetten daarnaast ons eigen maatwerk CMS LetsManage in. Met één van deze systemen houd jij als bedrijf het heft in eigen handen. Wij helpen jou om voor jouw situatie het beste CMS te kiezen. En kom je er even niet uit? Dan staan onze helpdeskmedewerkers voor je klaar.

Veiligheid voorop met SSL beveiliging

Een veilige verbinding tussen jouw website en de websitegebruiker wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Er gaat onmetelijk veel data over het internet en het “afluisteren” daarvan wordt alsmaar makkelijker. Het versleutelen van de communicatie tussen website en eindgebruiker is een eerste goede stap bij de beveiliging van de gegevens van jou en van jouw klanten. Wil je jouw website beveiligen met een SSL certificaat? Neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden en trekken we voor jou het beste plan.