Relatiedag Finale SKS Skûtsjesilen

Door 13 augustus 2019 Nieuws

Als Co-sponsor van dit belangrijkste Friese cultuurevenement een mooie gelegenheid voor Van der Let & Partners om weer even flink uit te pakken en de relaties in het “zonnetje” te zetten.

“Het is een grote eer om één van de zes sponsoren te mogen zijn van het belangrijkste Friese cultuurevenement van het jaar. Een mooie sport met een hoog behoud van traditionele waarden en een hoop strijdlust. Een beleving die we dan ook graag met onze klanten en relaties delen”. Aldus Simon van der Let. Van der Let & Partners verzorgt de website, de zeer populaire apps en het magazine Skûtsje Journaal.

De regenachtige relatiedag kreeg een hoop extra kleur door het optreden van zanger Peter Marnier, de verslaglegging van oud-voorzitter Gerben van Manen, Jacobus de Vries en de heerlijke gerechten van Hans van der Heide met zijn Keukenbrigade. De driemaster van Jappy Bandstra werd daarnaast vereerd met een bezoek van de voorzitter van de SKS, René Nagelhoud en bestuurslid Hilda Boesjes, die op gepassioneerde wijze toelichting gaven op de inmiddels bijna 75-jarige traditie en de samenwerking met Van der Let & Partners.

“Gezellig onder het zeil genieten van een prachtige finale.”

 

Bekijk hieronder de foto’s van de relatiedag op 9 augustus 2019.

Laat een bericht achter.