Terug in de kerk: halfjaarpresentaties VDLP-team

Afgelopen vrijdag vond de VDLP-update plaats: de halfjaarlijkse interne bedrijfspresentaties waar de afdelingen Design, Webdevelopment en Internetmarketing de voortgang van hun afdelings- en teamplannen presenteren en een paar van onze prachtige klantcases toelichten. Na twee virtuele bijeenkomsten via livestream, was het eindelijk mogelijk om elkaar weer in levende lijve in de kantoorkerk te ontmoeten.
Halfjaarpresentaties

Eerste halfjaar

De afdelingen kijken terug op een boeiend 1e en 2e kwartaal, met uiteenlopende opdrachten en interessante ontwikkelingen. Van online- en offlinecampagnes en de ontwikkeling van complete magazines door onze Internetmarketing- en de creatieve full-service Designafdeling, tot complexe webapplicaties en diverse FinTech-oplossingen door de afdeling Software development

Nieuwe klanten

We konden weer vele nieuwe klanten verwelkomen zoals onder andere O’Neill, Farmfood, Pandriks, Blygold, VerzuimConsult, Talent Avenue, HyFly en Provincie Groningen.

Organisatieontwikkeling

Voor de hercertificering van de ISO-9001 is Van der Let & Partners weer met vlag en wimpel geslaagd en de 27001 certificering voor informatiebeveiliging zit in de afronding. Onze Service Organisatie staat als een huis, waardoor we onze klanten nog beter kunnen bedienen en daarnaast liggen we ook goed op koers als het gaat om onze groeidoelstellingen.

FinTech-afdeling

Een belangrijke ontwikkeling is de positie die we hebben opgebouwd met de FinTech-afdeling (Financieel Technisch). Door onze expertise vanuit een geborgde structuur aan te bieden, bedienen we in deze tak reeds vele tientallen klanten zoals: BDO, Zurich Insurance, Nederland Instituut voor Psychologen, Stichting Kerkelijk Geldbeheer, Flynth, FME, O’Neill en vele andere vaak internationaal opererende organisaties.

Bedrijfspresentatie in de kerk

TeamUp

Ook de vier nieuwe collega’s die in dit ‘virtuele’ jaar zijn gestart konden eindelijk echt kennismaken met het hele team. Fijn om elkaar weer in goede gezondheid te ontmoeten en natuurlijk hopen we ook snel onze klanten en relaties weer veelvuldig fysiek te kunnen ontmoeten in onze kantoorkerk.

Even sparren?

Zin om een keer te komen sparren? Neem dan contact met ons op! 


Elkaar weer in levende lijve zien