Vers van de pers: de nieuwe Friesland Post en watersportgids

De nieuwe Friesland Post en het Boordboekje voor de watersport in Friesland zijn verschenen. Twee prachtige uitgaves, boordevol mooie verhalen, actualiteiten en leuke doe-tips, waar de designers van Van der Let & Partners met veel liefde, inzet en nauwkeurigheid aan hebben gewerkt.
Friesland Post mei

Cultureel erfgoed Fryslân

Friesland Post bestaat dit jaar 48 jaar en wordt gezien als cultureel erfgoed van Fryslân. Voor de medewerkers van de grafische afdeling van Van der Let & Partners een extra motivatie voor de hoge betrokkenheid en compassie waarmee ze het magazine iedere maand maken.

Herkenbare identiteit

Het gehele creatieve proces wordt bij VDLP doorlopen, van het maken van een stramien en bladformule tot creatieve concepten voor artikelen, het bewaken van de identiteit en zorgen voor consistentie. De herkenbare identiteit laten de designers keer op keer duidelijk naar voren komen op iedere pagina van het magazine.

Naast Friesland Post werken de designers ook aan divers ander drukwerk, zoals de jaarlijkse uitgave van het Boordboekje voor de Watersport in Friesland, Skûtsje Post, Skûtsje Journaal, bedrijfsmagazines en boeken.
De designers van Van der Let & Partners werken aan bijna alles wat ontwerp nodig heeft. Van campagnes tot billboards, van magazines tot direct mailings. Benieuwd of zij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!