International PHP Conference in Berlijn

Na een periode van virtuele evenementen was team Software Engineering wel weer eens toe aan een fysieke conferentie. In Berlijn dit keer, waar de meerdaagse International PHP Conference plaatsvond. Ze doen verslag in dit bericht.
International PHP Conference Berlijn

De conferentie was in hartje centrum, waardoor we gemakkelijk toegang hadden tot de conferentielocatie, hotel en de rest van de stad.

Op maandagmiddag 22 mei begon het avontuur voor (een groot deel) van het Software Engineering-team. We "treinden" naar Schiphol en stapten in het vliegtuig. Eenmaal geland pakten we de bus, de trein en de metro en kwamen we laat in de avond aan bij het hotel.

De twee dagen dat we er waren dompelden we ons onder in de wereld van PHP, AI, Clean Code, Unit Testing en API's. De conferentie bood een breed scala aan onderwerpen en interessante sessies. We kregen de kans om onze kennis te vergroten, nieuwe ideeën op te doen en in contact te komen met andere professionals. Het was goed om te zien hoeveel expertise er aanwezig was op het evenement.

Na de eerste conferentiedag namen we de tijd om de stad te verkennen. En ... in Duitsland moet je natuurlijk schnitzels eten. Dat hebben we dan ook maar gedaan. Het was een smakelijke en gezellige ervaring.

In de avond had een deel van het team nog energie over en besloot enkele bezienswaardigheden te bezoeken. Berlijn staat bekend om zijn rijke geschiedenis en iconische bezienswaardigheden, en we wilden graag een glimp opvangen van deze prachtige stad. We bezochten enkele beroemde bezienswaardigheden, zoals de Brandenburger Tor en de Berlijnse Muur, en waren onder de indruk van de historische betekenis en architectonische pracht.

Na elke sessie was er wel een pauze of de gelegenheid om lekker te eten of te drinken. Dat bracht ons in de gelegenheid onze ervaringen te delen en te reflecteren op wat we hadden meegekregen.

Op woensdagmiddag 24 mei was het (helaas) tijd om afscheid te nemen van Berlijn en terug te vliegen naar Nederland. We waren net voor middernacht weer in Heerenveen.

We kijken met veel plezier terug op ons bezoek aan de International PHP Conference in Berlijn. Het was een succesvolle en inspirerende conferentie, waarin we onze kennis hebben vergroot en nieuwe ideeën hebben opgedaan. We kijken alvast uit naar de volgende conferentie avonturen die ons te wachten staan.