MSF leaseaanvraag met digitale webapplicatie

Mobility Service Nederland lanceert als eerste leasemaatschappij in Europa een internetomgeving waar ondernemers binnen 5 minuten uitsluitsel krijgen over hun financial leaseaanvraag. Deze webapplicatie is uniek in de branche.

Het volledige leaseproces van aanvraag tot slotfactuur is bij dit bedrijf gedigitaliseerd. Er wordt in het gehele proces geen papier meer gebruikt, ondernemers ondertekenen hun financial leasecontract digitaal via hun smartphone of tablet. Door koppeling met bestaande systemen (zoals de Kamer van Koophandel) verloopt ook de kredietcheck geheel 

automatisch.

De innovatieve webapplicatie www.msfinanciallease.nl is ontwikkeld door het Heerenveense bedrijf Van der Let & Partners marketing & webdevelopment. Middels een filmpje legt MSF het financial lease proces uit.

Snelle webapplicatie met uniek gebruiksgemak

Mobility Service Finance richt zich op MKB-ondernemers, die snel en eenvoudig financiering willen regelen. Algemeen directeur Paul Harms:

“We merken dat banken steeds minder vaak kleine leningen verstrekken aan het MKB. Voor de ondernemer is de (bedrijfs-)auto echter een van de grootste investeringen. Wij spelen hier optimaal op in door de ondernemer ultiem gebruiksgemak en snelheid te bieden, binnen vijf minuten heeft de ondernemer zijn financial leasecontract geregeld. Daarnaast bieden wij als enige in Nederland unieke voorwaarden voor de MKB’er: er is geen vrijgave pandrecht van de huisbank nodig en ondernemers hoeven de BTW niet voor te financieren”.

Lees meer over innovatieve webapplicaties door Van der Let & Partners marketing & webdevelopment >

Mobility finance schermafdruk eerste stap van proces leaseaanvraag

Laat een bericht achter.