Maatschappelijk betrokken ondernemen door een bijdrage te leveren aan opensource communities

October CMS

Vanuit onze bedrijfsmissie vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. We doen dit o.a. door diverse verenigingen en organisaties te ondersteunen. Soms financieel en soms in natura door kosteloos zaken te ontwikkelen of door op vrijwillige basis onze expertise in te zetten. 

Ons Software Engineering-team werkt op expertniveau met October CMS. Wereldwijd wordt October CMS gebruikt vanwege haar eenvoud, flexibiliteit en moderne uitstraling. 

Omvangrijke websites en webapplicaties ontwikkelen we vanuit Letsmanage 10. October CMS vormt een belangrijke basis voor dit succesvolle applicatie framework van Van der Let & Partners.

Om de October CMS community verder te ondersteunen hebben we besloten op meerdere niveaus een bijdrage te leveren. Zo zijn we al vele jaren sponsor en leveren we continu gratis (en betaalde) plug-ins van hoge kwaliteit, deze worden gepubliceerd in de Martketplace van October CMS. Voor alle plug-ins die we distribueren, leveren onze Software Engineers ondersteuning. 

Plug-ins van VDLP zijn herkenbaar aan de prachtige blauwe pictogrammen en natuurlijk de hoogwaardige code.

Van der Let & Partners is officieel partner van October CMS en draagt bij aan de ontwikkeling en onderhoud van dit Content Management Systeem. Volg de ontwikkelingen of draag bij op GitHub https://github.com/vdlp. Bekijk ons bedrijfsprofiel en aanbod van plug-ins op https://octobercms.com/partners/profile/van-der-let-partners.

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route