Maatschappelijk betrokken ondernemen door onder andere ondersteuning van projecten met grote maatschappelijke impact.

Ice Challenge

Vanuit onze bedrijfsmissie vinden we het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. We doen dit door diverse verenigingen en organisaties te ondersteunen. Soms financieel en soms in natura door kosteloos zaken te ontwikkelen of door op vrijwillige basis onze expertise in te zetten. 

The Iceman

We ondersteunen onder andere Wim Hof (the Iceman) in zijn missie om de wereld te tonen dat het lichaam veel beter in staat is zichzelf weerbaarder te maken en te herstellen, dan dat de farmaceutische industrie ons doet geloven. Inmiddels is het Wim Hof, via de Radboud Universiteit, gelukt als eerste te bewijzen dat de mens zijn eigen immuunsysteem kan beïnvloeden. Een wereldwijde doorbraak, die mogelijkheden biedt om verder onderzoek te doen en bewustwording te creëren. Een tegengeluid op de hedendaagse pillencultuur, ingegeven door de business case die aan de farmaceutische industrie ten grondslag ligt. 

Ter promotie van zijn missie hebben we 2 maal een ice challenge georganiseerd, waarbij honderden mensen met blote voeten 1 km over het ijs liepen. Naast het hoofddoel; Wim ondersteunen in zijn missie, konden we hiermee Friesland mooi op de kaart zetten door o.a. een Guiness Book of Records notering op onze naam te zetten.


Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route