Friesland Post Hoofd beeld

Friesland Post: een blad specifiek voor haar eigen inwoners en iedereen die de provincie een warm hart toedraagt.

Wij behoren tot beide categorieën! Welke provincie heeft dat? Wij maken met veel liefde en inzet iedere maand weer een fantastisch magazine. Maar we doen meer.
Grafisch vormgeving

Iedere maand verzorgen we de vormgeving en opmaak van een nieuwe editie.

Creatieve marketing

Online en offline, met veel compassie, omdat we vinden dat het merk Friesland Post onderdeel is van het culturele erfgoed van Fryslân.

Digital Marketing

Creatie van online campagnes. Dit doen wij samen met onze Digital Marketeers die zorgen voor de juiste 'exposure'.

magazine covers

Met passie werken wij aan de Friesland Post

Elke maand wordt er een nieuwe Friesland Post gepubliceerd. Samen met de redactie zorgen wij ervoor dat alle artikelen netjes vormgegeven en opgemaakt worden binnen het magazine. We bedenken creatieve concepten voor nieuwe artikelen en verzorgen tevens de opmaak tot op de millimeter nauwkeurig, zodat alles klopt en het blad overzichtelijk en rustig is om te lezen. Daarnaast bieden wij een helpende hand aan adverteerders die graag in het blad willen komen te staan.

Als geen ander weten wij wat er in Friesland speelt, dus het opmaken van het blad doen wij met passie. Sinds 2020 hebben wij een nieuwe vormgeving geïntroduceerd die de Friesland Post wederom een stap verder brengt.

FP blad

Creatieve campagnes, online & offline

We verzorgen tevens de marketing rondom het magazine. Daarvoor bedenken we creatieve campagnes en werken deze ook visueel uit. Of het nu gaat om de versterking van het merk Friesland Post, of het opzetten van een actie samen met een andere partij van Friese bodem, wij zorgen ervoor dat de juiste snaar geraakt wordt.

Digitale campagnes worden door onze marketingspecialisten online geplaatst en bijgehouden, zodat wij er zeker van zijn dat de campagne het gewenste resultaat heeft.

Trots ben ik op het team waarmee we iedere maand weer het prachtig magazine Friesland Post mogen uitbrengen. Redacteurs, schrijvers, acquisiteurs, marketeers en vormgevers werken dag in dag uit samen om te zorgen dat de lezers op de hoogte blijven van wat er leeft in onze mooie provincie. Daarnaast ben ik trots op het feit dat we met het magazine een continue bijdrage mogen leveren aan het culturele erfgoed van Fryslân.
Simon van der Let, Friesland Post
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route