De grote strijd om het SKS kampioenschap

De grote strijd bij het SKS skûtsjesilen gaat om het SKS kampioenschap. Dat gaat naar de skûtsjeschipper die zo weinig mogelijk punten heeft bijeen gesprokkeld. Het eindklassement wordt berekend na de serie van elf wedstrijden. Van het puntentotaal wordt de slechtste wedstrijd afgetrokken. Strafpunten als gevolg van een protest, mogen niet meer als slechtste resultaat worden beschouwd, dus tellen altijd mee voor het klassement. Het skûtsje dat na de laatste wedstrijd het minst aantal punten heeft behaald, is de SKS kampioen. Als er een gelijk resultaat blijft tussen twee of meer skûtsjes, dan is de volgorde van aankomst in de laatste wedstrijd bepalend.
Wat hebben wij gedaan?
Klant

Sintrale Kommisje Skûtsjesilen

Vraag

Marketingpartner en co-sponsor van hét evenement van Fryslân

Oplevering

Logo 75-jarig bestaan, internationale responsive website, een iPhone en Android App en de uitgave van het glossy magazine Skûtsje Journaal.

sks 75 jaar
SKS boek
SKS Skutsjesilen
De Sintrale Kommisje Skûtsjesilen ziet Van de Let & Partners al jaren als een professionele en betrouwbare partner. Samen zijn we altijd alert om bij de tijd te blijven in onze uitingen, zowel qua vorm als inhoud. Jaarlijks geven wij met Van der Let & Partners ons SkûtsjeJournaal uit. Dankzij de fijne samenwerking tussen professionals en professionele vrijwilligers heeft het tijdschrift een kwalitatief hoogwaardige look and feel. Datzelfde geldt voor de, in samenwerking met Van der Let & Partners, ontworpen en onderhouden website en de SKS app. Fijn om op elkaar te kunnen vertrouwen en bouwen!
Hilda Boesjes, Vicevoorzitter van het SKS Skûtsjesilen, Sintrale Kommisje Skûtsjesilen
SKS Skutsjesilen
app sks
SKS website
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route