Maatschappelijk betrokken ondernemen door ondersteuning van verschillende non-profitorganisaties.

Vanuit onze bedrijfsmissie vinden we het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. We doen dit o.a. door diverse verenigingen en organisaties te ondersteunen. Soms financieel en soms in natura door kosteloos zaken te ontwikkelen of door op vrijwillige basis onze expertise in te zetten. We ondersteunen onder andere de volgende non-profitorganisaties:


 • Manege Onder de Linde
  Een unieke manege waar ruiters met een beperking therapeutisch of recreatief kunnen paardrijden. Van de 250 ruiters heeft 75% een enkelvoudige of meervoudige beperking. We ondersteuning deze manege op bestuurlijk niveau (voorzitterschap) en door kosteloos bij te dragen op het gebied van vormgeving en ICT.


 • Butterfly Beach Party;
  Een bijzonder evenement dat drie jaar achter elkaar georganiseerd is in natuur en recreatie gebied De Heide te Heerenveen. Tijdens dit evenement kunnen de bezoekers in een bijzonder creatieve omgeving genieten van Latin, dance en lounge muziek. Van der Let & Partners is mede initiatiefnemer en ondersteund op bestuurlijk/organisatorisch niveau (voorzitterschap) en op financieel niveau (als hoofdsponsor).


 • Heerengracht concert
  Muziek, kunst en cultuur wordt in gezet om Heerenveen op een aantrekkelijke manier op de kaart te zetten. We ondersteunen dit concert op bestuurlijk niveau.

 • Derek (de harddraver)
  Op initiatief van Omrop Fryslân Journalist Gerrit de Boer werd dit paard voor euro 150,- gered van de slacht. Samen met nog een drietal sponsoren en vele donateurs zorgden we ervoor dat Derek getraind kon worden, met als hoogtepunt de overwinning op Duindigt. Inmiddels is dit bijzondere boek gesloten en geniet het beroemde paard Derek van een mooi bestaan ergens op een zorgboerderij in Fryslân...

 • Kinderboerderij Wolvega
  Voor deze ontmoetingsplek tussen mens en dier maakten de website.

 • Zomerspelweek Heerenveen
  Elk jaar wordt in de bossen van Oranjewoud een zomerspelweek georganiseerd voor kinderen vanaf zes jaar. VDLP ontwikkelde de website en ondersteunde bij het proces van registratie.
Bekijk onze impact met Butterfly Beach party
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route