WordPress website laten maken in Friesland?

Heb je een nieuwe website nodig? En overweeg je daarbij om deze in Wordpress te laten ontwikkelen? Van der Let & Partners in Heerenveen (Friesland) kan je vrijblijvend van advies voorzien. Wij ontwikkelen WordPress websites voor verschillende bedrijven in Friesland en daarbuiten. Er zijn legio mogelijkheden voor kleine en grote organisaties waarbij gebruik gemaakt kan worden van verschillende plugins en maatwerk oplossingen. Een soepele gebruikservaring (UX), gebruikersinterface (UI), werkbaar CMS, snelheid (performance) en beveiliging staan daarbij voorop.
Neem vrijblijvend contact op
Wordpress website laten maken in Friesland

De voordelen van een Wordpress website

WordPress staat bekend als een toonaangevend Content Management Systeem (CMS) dat flexibiliteit en gebruiksgemak biedt. Wereldwijd en dus ook in Friesland is Wordpress het meest gebruikte CMS, continue in ontwikkeling en dus voorzien van updates. Van der Let & Partners is specialist in het implementeren van maatwerk oplossingen, complexe functionaliteiten en ook meertaligheid binnen Wordpress (zelfs in het Fries is mogelijkšŸ˜‰). Daarnaast onderhouden wij al onze Wordpress websites, voorzien we deze van de nodige updates en zorgen we dat de Wordpress websites altijd correct blijven functioneren.

Neem contact met ons op
Wordpress CMS

WordPress CMS

WordPress wordt ontwikkeld vanuit de open source gedachte. Hierdoor is het voor ons mogelijk om maatwerk integraties te ontwikkelen en te implementeren. De basis installatie van WordPress wordt door ons voorzien van verbeteringen op het gebied van performance & security. In combinatie met de duizenden beschikbare plug-ins kunnen we bij Van der Let & Partners vele gewenste functionaliteiten ontwikkelen en toevoegen.

De hosting wordt verzorgd op een voor WordPress geoptimaliseerde VPS (Virtual Private Server). De VPS is voorzien van een virusscanner en bevat eveneens optimalisaties op het gebied van security en performance. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op.

Neem contact op
Website SKS Friesland

Google geoptimaliseerd

Om je website optimaal vindbaar te maken in Google, dient deze onder andere mobiel vriendelijk te zijn. Daarmee zorgen we ervoor dat iedere bezoeker vanuit een mobiel apparaat een goede gebruikservaring heeft. Google waardeert mobiel vriendelijke websites met een hogere score en dus een betere positie in de zoekmachine. Een goed responsive design en een HTTPS beveiligde verbinding dragen ook bij aan een betere Google score. Vanwege de noodzaak nemen we dit standaard mee in al onze Wordpress website trajecten.

Relevante content, kwalitatief goede backlinks, goede meta beschrijvingen en de juiste zoekwoorden (combinaties) verwerkt in pagina's van de websites zijn vervolgens nodig om (nog beter) gevonden te worden. Hiervoor hebben we Digital Marketeers in huis die dit voor je kunnen verzorgen of je van advies kunnen voorzien zodat je dit zelf kunt oppakken.

De kracht van een WordPress webshop

Dankzij de e-commerce mogelijkheden van WordPress kunnen ondernemers gemakkelijk en betaalbaar een webshop opstarten. Dankzij handige plug-ins zoals WooCommerce kunnen wij een schaalbare en flexibele webshop creƫren die afgestemd is op jouw behoeften. Een WordPress website is niet alleen eenvoudig te beheren, maar biedt ook naadloze integraties met diverse betaalsystemen en marketingtools. Of je nu net begint met online verkopen of je een bestaande winkel naar een hoger niveau wilt tillen, met onze kennis en WordPress kunnen we werken aan jouw e-commerce ambities.

Neem vrijblijvend contact op

Online marketing bureau Friesland

Naast dat wij de WordPress website kunnen bouwen gaan we ook nog een stapje verder door uitgebreide online marketingondersteuning te bieden. Ons online marketing team heeft de expertise in huis om de online aanwezigheid van jouw bedrijf te optimaliseren. Met ons online marketing bureau in Friesland zorgen we ervoor dat de website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en goed gevonden wordt door potentiƫle klanten.

Daarnaast biedt ons online marketing team ondersteuning bij het opzetten van effectieve online marketingcampagnes, variƫrend van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en pay-per-click (Google Ads) advertenties tot sociale media marketing. Online succes draait niet alleen om de website zelf, maar ook om de juiste strategieƫn in te zetten om verkeer naar de website te leiden.

Meer weten? Kom vrijblijvend in contact.

ISO gecertificeerd

We zijn zowel ISO-9001 als ISO-27001 gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we onze interne processen (kwaliteitsmanagementsysteem) en de informatiebeveiliging goed op orde hebben. 

Een aantal WordPress websites die wij hebben mogen ontwikkelen
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route