Fysiomanager

Een eigen software pakket voor fysiotherapeuten

Fysiomanager is een elektronisch patiëntendossier (EPD), waarbij alle medische patiëntgegevens overzichtelijk en 100% veilig opgeborgen zijn in één systeem. De patiëntinformatie is altijd digitaal beschikbaar en oproepbaar; ingericht zoals dat door de paramedische beroepsverenigingen is vereist.
Inzet professionals Van der Let & Partners
Software Engineering

Het bouwen van de webapplicatie.

Financiële koppeling

Debiteurgegevens en factuurgegevens gesynchroniseerd met Twinfield en Exact.

Life cycle support

Het onderhouden van de webapplicatie.

Fysiomanager App

De opdracht

Fysiomanager wil dat therapeuten zich kunnen focussen op de behandeling van de patiënten en niet gebukt gaan onder administratieve lasten. De oplossing is een alles-in-een-praktijksoftware voor therapeuten. Een applicatie waarin alle medische patiëntgegevens, het elektronisch patiëntendossier, agenda, verslaglegging en financiële administratie overzichtelijk en 100% veilig opgeborgen zijn in één systeem. Zodat de patiëntinformatie altijd digitaal beschikbaar en oproepbaar is; ingericht zoals dat door de paramedische beroepsverenigingen is vereist.

Fysiomanager software

Vanuit het perspectief van de gebruiker, de fysiotherapeut, is Fysiomanager opgesteld. De fysiotherapeut werkt vanuit de agenda waar geen overbodige klikken nodig zijn om gegevens in te zien of te bewerken.

Fysiomanager is zo opgebouwd dat verschillende instanties de software als eigen omgeving kunnen gebruiken. Het systeem is dus zo gemaakt dat alles naar eigen wens is in te richten. Bijvoorbeeld door het opstellen van je eigen behandelplannen en beschikbaarheid. 

Ook door de integratie met Twinfield en Exact boekhoudpakketten is Fysiomanager een totaaloplossing voor therapeuten. Geen instabiele koppelingen met derde partijen, maar een stabiel, gecentraliseerd softwarepakket. 

Factureren en betalen met iDEAL: gemak dient de therapeut

Heeft de patiënt het aantal vergoedingen verbruikt? Fysiomanager zet automatisch een patiëntfactuur klaar. Deze kunnen patiënten vervolgens digitaal via iDEAL betalen. Gebruikers gemak én minder administratie!

Videoconsult

Samen met het team achter Fysiomanager is er een 'videoconsult' ontwikkeld. Dit is handig om op afstand patiënten te kunnen helpen. Het videoconsult heeft een digitale wachtruimte als de vorige patiënt uitloop heeft. 

Het videoconsult voldoet uiteraard aan alle AVG-eisen en werkt op desktop, tablet en mobiele telefoon.

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route