Ontwerpbureau Heerenveen

Ben jij op zoek naar een ontwerpbureau in de omgeving van Heerenveen? Bij Van der Let & Partners bent je aan het juiste adres. Onze grafische vormgevers helpen je organisatie, merk of product door het geven van advies, het bedenken van concepten en het ontwikkelen van grafische ontwerpen en interactive designs. Of het nu gaat om een huisstijl, direct mailing of flyer: door de juiste middelen in te zetten helpen wij jou met het veroveren van je doelgroep.
Even sparren?

Grafisch ontwerp uit het hart

Voor je identiteit, campagnes en communicatiemiddelen ontwikkelen wij grafisch designs. Wij leven ons in en vinden de juiste essentie wat naar buiten dient te worden gecommuniceerd. Vervolgens ontwikkelen wij sprekende concepten en verrassende ontwerpen die je hart en die van je doelgroep sneller doen laten kloppen. Hieronder lichten wij een aantal van onze grafische diensten uit:

Visual design: brand manual

 1. Huisstijl en visual design
  Een huisstijl visualiseert niet alleen je bedrijf en logo, maar versterkt ook je merkidentiteit. Daarnaast geeft het een veelbelovende eerste indruk. Met een visual design creëren wij een kapstok voor alle visuele online en offline middelen. Wij verzorgen compacte brand manuals waarin alle visuele elementen van de huisstijl worden vastgelegd.

 2. Campagnes bedenken
  Aan de hand van je doelstellingen ontwikkelen wij effectieve omnichannel campagnes. Per kanaal is een specifieke doorvertaling van het concept noodzakelijk. De kracht van de campagne zit in de som van de uitingen. Bij elkaar vormen alle uitingen een ijzersterk verhaal, maar individueel communiceren zij de collectieve boodschap.

 3. Direct mailings
  Met direct mailings kunnen wij een gepersonaliseerde boodschap rechtstreeks op de deurmat van je doelgroep bezorgen. Doordat er steeds minder drukwerk door de brievenbus valt, biedt dit kansen om jou te onderscheiden van anderen. Niet alleen een persoonlijke aanhef of adres, maar ook wisselende beelden per doelgroep of de naam van de ontvanger werken in een afbeelding.

 4. Advertenties
  Of het gaat om advertenties in de lokale krant of via social media platforms als Facebook en Instagram: jij moet opvallen om gezien te worden en onderscheidend zijn van je concullega's. Zeker als je advertentie niet zo groot is of je doelgroep overspoeld wordt door advertenties. We noemen dit ‘stopping power’ en dat bereiken wij met de juiste boodschap, vormgeving, kleur en/of beeld. Ook het consistent herhalen van de boodschap en opvallen tussen alle andere uitingen is een must.

U bent bij ons in creatieve handen
Het ontwerpbureau van Van der Let & Partners, gevestigd in Heerenveen, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van designs. Wij durven, doen en gaan voor het maximale effect met een verbluffend eindresultaat. Wij vertalen je vraagstuk naar concepten en concrete communicatie-uitingen op maat. Heb jij een uitdaging of wilt jij een sparren? Neem dan contact op met het ontwerpbureau van Heerenveen!

Een greep uit ons werk
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route