Wij geloven in creativiteit als basis voor effectiviteit. Concepten die merken naar een hoger plan tillen en ambitieuze ondernemers verder helpen.

Hoe we dat doen? Met een kerk vol kennis, ervaring, lol en enthousiasme. Binnen de kaders natuurlijk, maar wel nadat we even flink buiten de kaders hebben verkend. Een goed doordacht concept is bij ons altijd de basis voor de creatieve uitvoering en de in te zetten communicatiemiddelen.

Een krachtig concept

Van je nieuwe logo en identiteit tot de realisatie van een campagne voor jouw merk, alles begint met een krachtig concept. Het is de combinatie van concept en vormgeving die resulteert in ijzersterke ontwerpen, die gestelde doelen verwezenlijken en bijdragen aan jouw succes.

Goede briefing

Voordat we starten gaan we altijd uitvoerig in gesprek. De oplossing kan alleen goed zijn als de briefing klopt, die stellen we dus samen op. Van daaruit gaan we aan de slag met het proces van brainstormen, creatie, presentatie, schaven, poetsen en bijslijpen tot een krachtig eindproduct.

Het resultaat? Succesvolle en effectieve campagnes, identiteiten, mailings, Point of Sale materialen, brochures, magazines, kranten en meer…

De kracht van…samen sparren

Nodig ons uit om te sparren! We doen het graag en met veel plezier. Prikkel ons, daag ons uit en maak ons blij met uitdagende communicatie vraagstukken.

VDLPsite_concept_afb_febr2015