Porsche Design

Campagnes en communicatiemiddelen voor Porsche Design Eyewear

De Porsche Design Studio is opgericht in 1972 door Ferdinand Alexander Porsche, de ontwerper van de klassieke Porsche 911 sportwagen. Wij delen de voorliefde voor technische innovaties en functioneel design met de oprichter van het luxe merk. Met veel enthousiasme ontwikkelen wij campagnes en marketingmiddelen voor Porsche Design Eyewear.
Inzet professionals Van der Let & Partners
Creatieve campagnes

Wij bedenken en lanceren creatieve marketingcampagnes voor Porsche Design.

Creatie

Store design, flyers en posters. In samenwerking met het marketingteam van Porsche Design ontwikkelen we de meest uiteenlopende communicatiemiddelen.

Porsche Design campagnes

Creatie voor een luxemerk met strikte designvoorwaarden.

Of het nu gaat om een (digitale) campagne, billboards, posters, direct mailing of store design, we ontwikkelen en creëren vele diverse communicatiemiddelen. Dit doen we in samenwerking met de marketingafdeling van Porsche Design. Waar we ook graag mee sparren over de beste marketingstrategie.

Het volgen van strikte corporate designvoorwaarden is niets nieuws voor ons. Wij ontwikkelen deze immers ook. Maar we vinden het ook heerlijk om exact binnen de kaders te werken en op de millimeter nauwkeurig, creatieve mooie communicatiemiddelen te creëren. Ook binnen de kaders is in creativiteit nog heel veel mogelijk!

Porsche Design campagne
Porsche Design beursmiddelen
Porsche Design raambelettering
Porsche Design algemeen
We leven in een dynamisch wereld en werken in een bewegelijke branche, mede daarom is het erg belangrijk dat je de juiste partnerships aangaat. Porsche Design is snelheid en creativiteit erg belangrijk, vandaar dat de samenwerking met Van der Let en Partners erg waardevol is, omdat ze ons als geen ander begrijpen. Hier plukken wij en onze klanten in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk de vruchten van.
Rick Hogendoorn, Director Sales Eyewear Benelux & UK, Porsche Design Eyewear
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route