Rodenstock

Creatieve campagnes en communicatiemiddelen (Rodenstock) opticiens

Rodenstock is in ruim 80 landen actief en al meer dan 140 jaar een wereldwijde producent van topkwaliteit brillenglazen en monturen. Als officiële marketingpartner ontwikkelt Van der Let & Partners dagelijks creatieve campagnes, instore promotiemiddelen en diverse communicatiemiddelen, die ingezet worden bij (Rodenstock) opticiens in Nederland en België.
Inzet professionals Van der Let & Partners
Creatie

Wij zijn de creatieve marketingpartner van Rodenstock en rechtstreeks voor opticiens. We creëren campagnes, logo's, ontwerpen communicatiemiddelen en ondersteunen met marketingadvies.

Huisstijlbewaking

Wij beheersen de huisstijl en identiteit van Rodenstock en alle merken tot in de puntjes. We zorgen ervoor dat deze altijd consequent wordt toegepast, ook richting de aangesloten opticiens.

Officiële marketingpartner van Rodenstock

In samenwerking met de marketingafdeling van Rodenstock zijn wij het creatief bureau voor de marketinguitingen. Dit doen we voor de eigen merken van Rodenstock, maar we werken ook rechtstreeks met en voor vele opticiens. De opticiens die aangesloten zijn bij Rodenstock profiteren van hoogwaardige kwaliteitsproducten en tevens van een doorlopende marketingkalender met maatwerk campagnes, promotiemiddelen en marketingadvies. 

Doordat wij al meerdere jaren als officiële marketingpartner van Rodenstock actief zijn, beschikken we over veel kennis vanuit de optiekbranche. We werken bijna dagelijks voor Rodenstock en ook rechtstreeks voor vele aangesloten opticiens in binnen- en buitenland.

Rodenstock campagne Sunny Days

Opticiens, partners van Rodenstock

Naast Rodenstock, helpen wij ook veel opticiens die gebruik maken van Rodenstock apparatuur of leverancier zijn van Rodenstock monturen of glas. Voor deze opticiens zijn wij het go-to bureau geworden om creatieve uitingen te maken, campagnes te ontwikkelen en als 'huisstijlbewakers' op te treden voor Rodenstock.

Second Opinion
Mijn Optiek Kale
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route