Hoofdbeeld Boarmstream

Nieuwe website, restyling logo en vormgeving communicatiemiddelen voor De Boarnstream

De Boarnstream is een van de grotere Nederlandse allround watersportbedrijven, met diensten als de bouw van luxe jachten tot exploiteren van een jachthaven. De website en het logo van De Boarnstream sloten niet maar aan bij het imago van het bedrijf. Tijd voor vernieuwing van de website en het logo, met daarin een sterke verankering van de identiteit.
Bekijk site online
Inzet professionals Van der Let & Partners
Logo en identiteit

Realisatie van het logo en de identiteit vanuit de kernwaarden van het merk.

Wordpress Development

Ontwikkeling van een Wordpress -website. Groots in uitstraling, eenvoudig in beheer.

Creatie

Creatieve vormgeving en opmaak van alle soorten huisstijlmiddelen.

Boarnstream website

Opdracht

De Boarnstream is een familiebedrijf met meer dan 55 jaar Nederlands vakmanschap. De Boarnstream jachten worden in het noorden van Nederland met de hand gemaakt door bekwame specialisten. Naast de ontwikkeling van de schepen biedt De Boarnstream ook veel aanvullende diensten zoals reparatie, stalling, bemiddeling bij verkoop en een jachthaven. De website en het logo van De Boarnstream was verouderd en kon wel wat opfrissing gebruiken. 

Design en webdevelopment gebaseerd op Wordpress

Bij de ontwikkeling van de nieuwe site is goed gekeken naar wat De Boarnstream wil vertellen en hoe zij willen omgaan met de site. Daarna is gekeken naar hoe wij dit het beste kunnen vertalen naar een digitale beleving. Samen met de klant hebben wij de keuze gemaakt om een ontwerp te maken die ruimte biedt voor flexibiliteit. Vervolgens is er is gekozen om de website te maken op Wordpress. Een makkelijk, allround Content Management Systeem dat erg flexibel is en goed mee kan schalen. Door deze flexibiliteit kan de klant de website gemakkelijk uitbreiden en naar eigen inzicht indelen.

De Boarnstream heeft een luxe, upmarket uitstraling die wij vertaald hebben naar de website. Het werken met grote afbeeldingen, grote kleurvlakken en to-the-point informatiepagina's is precies hoe De Boarnstream haar verhaal wil vertellen.

Grafische ontwikkeling

Bij de restyle van het logo is de herkenbaarheid behouden door de blauwe en de vorm van het beeldmerk. De vorm is iets aangepast; wat eerst een boeg/boei was is nu een vertaling van de ondergaande zon. Het ultieme genieten op het water en de ervaring van vrijheid waar bootjesmensen zich in herkennen. Twee boogjes uit het oude logo, die symbool stonden voor de twee oprichters van het bedrijf, zijn omgezet naar twee vogels. Er is een nieuwe typografie bij gezocht en het logo is eenvoudiger en compacter gemaakt, waardoor deze breder toepasbaar is in de huidige tijd. 

Communicatiemiddelen

Alle communicatiemiddelen worden door onze studio vormgegeven en opgemaakt. Denk daarbij aan beursmiddelen, brochures, flyers, folders, doeken, banieren, advertenties. We denken mee en voeren uit. Van creatief concept tot drukwerk en verspreiding. 

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route