Online marketing en communicatie in Heerenveen

Wij zijn Van der Let & Partners: een online marketing bureau in Heerenveen. Wil je jouw online marketing naar een hoger niveau brengen? Of jouw doelgroep inspireren met ijzersterke campagnes en content? Onze ervaren online marketeers helpen jou graag met slimme en creatieve online marketing en communicatieoplossingen. We denken met je mee én helpen je bij de online-uitvoering. Aanpakken: daar houden we van.
Contact

Vanuit strategie je online marketing uitbesteden

Hoe krijg je meer nieuwe en potentiële klanten? Dat is waar wij als online marketing bureau je mee gaan helpen. Wij gaan samen een online marketingstrategie opstellen en vanuit dit plan je helpen met het kiezen van de beste online marketing instrumenten, waaronder: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), affiliate marketing, content marketing, social media marketing, linkbuilding, enzovoorts.

"Wij zijn niet een enkel ‘online marketing bureau’ maar een strategische sparringpartner. Met de meeste klanten werken we al jaren samen."

- Oane Smit (Manager Design & Digital marketing)

Jouw bedrijf een boost te geven

We zijn ervan overtuigd dat online activiteiten naadloos moeten aansluiten op de klantreis van de doelgroep, om zo het maximale resultaat te behalen. 

Om dit te bereiken is een maatwerk online marketing aanpak nodig waarbij wij precies weten wie de doelgroep, wat hun drijfveren en pijnpunten zijn en hoe wij deze het beste kunnen benaderen.

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie

De kracht van online communicatie: direct en persoonlijk

Online communicatie is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en zeker niet uit de wereld van marketing. Het biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om snel en efficiënt te communiceren met je doelgroep. 

Met behulp van verschillende online communicatiekanalen, zoals social media, e-mail en chatbots, kan jij direct in contact komen met (potentiële) klanten. Online communicatie biedt ook de mogelijkheid om de interactie met de doelgroep te verhogen en zo een persoonlijke en authentieke merkbeleving te creëren.

Wij realiseren groei in verschillende branches

Doordat wij opdrachtgevers hebben in verschillende branches, krijgen wij veel kennis uit verschillende takken. Al deze kennis nemen wij mee in een volgende online marketing opdracht. Hierdoor blijven wij groeien en ontwikkelen. Wij bieden momenteel onze diensten aan in onder andere de volgende branches:

  • Bouw
  • Horeca
  • Reis- en festivals
  • Retail
  • Schoonmaak
  • Webshops
  • Zakelijke dienstverlening

Recruitment en vacature marketing

Val op met slimme online campagnes die de kandidaat rechtstreeks bereiken, wek de interesse met enthousiaste vacatureteksten en overtuig met een ijzersterk werkgeversmerk. Wij gaan voor jou aan de slag met het ontwikkelen van een pakkende recruitment campagne om nieuw personeel aan de haak te slaan.

Op zoek naar online marketing advies?

Ben je op zoek naar meer nieuwe klanten, werknemers of gewoon je naam op de kaart zetten? Maak dan kennis met ons online marketing bureau in Heerenveen. 

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw online doelen te realiseren. Neem contact met ons op en laten wij binnenkort samen sparren.

Een greep uit ons werk
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route