Ook jij ziet de snelheid waarmee online systemen en webapplicaties groeien. De immense hoeveelheid data die je kunt verzamelden en de analyses die je daarop los kunt laten. Hoe gebruik je die verschillende tools?

Koppel softwaresystemen/webapplicaties

Je wilt gebruik maken van de beschikbare tools, je wilt kennis opbouwen en zo de beslissingen nemen die het verschil maken. Dat doe je door de juiste systemen en informatiebronnen te koppelen. Daarmee creëer je een eigen online platform. Door deze geïntegreerde totaaloplossing:

  • versnel je processen
  • communiceren jouw medewerkers beter
  • worden gefundeerd beslissingen genomen

De kracht van… de combinatie

Er worden prachtige systemen gebouwd. Niet alleen door ons, maar ook door partijen om ons heen. Wij zien de mogelijkheden van alle mooie systemen en vooral de unieke kracht van de combinatie. En gelukkig zien we dat al langer, al jaren. Daarin zijn wij uniek; we beschikken over een breed assortiment aan softwarekoppelingen, systeemkoppelingen die we graag inzetten om jou processen te stroomlijnen.

Gerealiseerde applicatiekoppelingen

Een aantal voorbeelden van systemen en koppelingen die we graag voor je inzetten:

  • Het online boekhoudsysteem dat boekhouders en ondernemers gebruiken: Twinfield,
  • Het persoonlijke publicatie platform en CMS voor ondernemende websites: WordPress
  • Het online platform waarop patiënten en behandelaars informatie uitwisselen: mijnzorgtoegang.nl
  • De online betalingssystemen, oftewel Payment Service Providers, zoals Ideal en Ogone

Heb je een idee over te koppelen applicaties? Is jouw bedrijf klaar voor die volgende stap? Bekijk onze projectaanpak

Ervaring in koppelingen

Wij hebben al veel ervaring in het koppelen van ingewikkelde systemen en maatwerk databronnen om zo optimaal te profiteren van de kennis en informatie die tot je beschikking staat. Door actief bronnen bij elkaar te voegen kan dit echte toegevoegde waarde aan je onderneming bieden. Een speciale rol hierin is weggelegd voor financiële en adminstratieve applicaties. Naast het maatwerk onwikkelen van applicaties hebben we al veel koppelingen gerealiseerd met standaard pakketten zoals Exact en Twinfield.

Twinfield Exchange Rates

Voor het online boekhoudpakket Twinfield zijn we nog een stap verder gegaan en hebben wij een standaard app ontwikkeld. Deze app, Twinfield Exchange Rates, zorgt ervoor dat op dagelijkse basis de koersen van diverse valuta bijwerkt worden in Twinfield administraties.

Hiermee blijft de data in Twinfield administraties zo actueel mogelijk en houden de gebruikers controle over hun internationale financiële stromen.