Er wordt elk jaar weer meer online gewinkeld, een forse groeimarkt die veel kansen biedt, maar ook een kostbare verloren investering kan zijn. Een extra filiaal openen op het mooie wereldwijde web vergt een gedegen aanpak.

Een goede webwinkel is meer dan een mooie website met producten en een winkelmandje. Het succes wordt bepaald door een combinatie van vele facetten; de vindbaarheid, marketing en betaalmogelijkheden van de webshop, maar ook de order afhandeling en de logistieke processen zijn essentieel. Wij hebben veel ervaring met e-commerce projecten en denken graag met je mee.

Kies een unieke positie

Zodra we elkaar hebben leren kennen, komen wij met een voorstel hoe we de samenwerking willen aanpakken. Vanuit een solide strategie werken we naar een optimale online winkelervaring voor je klanten. Waar ben je uniek in? Wat zoekt je klant? Hoe ziet de concurrentie eruit? Welke processen moeten we inregelen?

Een ambitieuze ondernemer, een sterk webdesign, een logische indeling van artikelen, betrouwbare techniek en een goede marketing strategie maakt de winnende combinatie. We bouwen maatwerk shops maar werken ook met Magento, WordPress Woo-commerce en SEOshop.

Online betalen

De bezoeker wil gemak. Maak het de bezoeker eenvoudig om klant te worden! Dit bereik je vooral door het wegnemen van drempels. Hoe meer betaalmogelijkheden, hoe beter. Natuurlijk iDeal, maar ook Paypal, creditcard-betalingen en de mogelijkheid om achteraf te betalen zijn belangrijk. We helpen graag met de selectie en hebben ervaring met alle gangbare methodes.

Denk mobiel

Mobiel denken is effectief en efficiënt denken. Je verkoop loopt via een hele kleine etalage maar kan een belangrijke bijdrage aan je omzet leveren. Wel is het dan belangrijk dat je klant de grootsheid van je webwinkel op zijn “kleine” mobiel als heel gebruiksvriendelijk ervaart.

Een aanzienlijk deel van je bezoekers en klanten zullen je webshop via een smartphone benaderen. Het liefst als ze thuis op de bank liggen ;-). Dat is mooi want in zo’n relax-modus zijn koopintenties over het algemeen hoger. Maak je webwinkel daarom geschikt voor mobiel. Dat heeft tevens voordelen voor de vindbaarheid in Google!

Focus op resultaat

De investering in je webshop dient zich binnen afzienbare tijd terug te verdienen. Daarvoor is het van belang heldere en doordachte keuzes te maken in functies die wel of niet bijdragen aan transacties, de samenstelling van het assortiment en de prijsstelling. Samen komen we tot een doelgericht plan van aanpak. Jij hebt een dijk van een aanbod en draagt zorgt voor een goede klantenservice en orderverwerking en wij zorgen voor de marketing om de juiste bezoekers te trekken en een gedegen techniek. Let’s build a business!

Zet een stap in de goede richting

Bel ons voor een concreet gesprek over e-commerce. We maken samen een heldere inschatting of je webshop een gezonde businesscase kan worden.