Relatiedag: Finale SKS Skûtsjesilen op het Sneekermeer; eten, loungen, feesten en genieten van een prachtige finale.

 

Zakelijk en maatschappelijk succes

Het succes van onze klanten vormt de basis van ons bestaansrecht. En dat is natuurlijk een hele mooie positie. Want winnen dat doen we graag. Bij alles wat we doen.

Dat bestaansrecht wordt natuurlijk ook bepaald door de bijdrage die je als organisatie levert aan de maatschappij. Daarom hebben wij die bijdrage ook altijd als een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsmissie gezien.

We vullen dat in door het uitgeven van een aantal boeken die te maken hebben met cultuur, de uitgifte van Friesland Post; het gezinsblad dat de Friese cultuur weerspiegelt en verankert. Maar ook door betrokken te zijn bij allerlei events. Zoals The Icechallenge met The Iceman (Wim Hof), het Heerengracht Concert en The Butterfly Beach Party.

Daarnaast ondersteunen we diverse initiatieven op een proactieve manier, zoals De Zomerspelweek te Oranjewoud, voor kinderen uit minder bedeelde gezinnen. Zorgen we voor bestuurlijke en intensieve ondersteuning aan de manege voor mensen met een fysieke of lichamelijke beperking; Manege Onder de Linde te Beetsterzwaag en sponseren we diverse sportverenigingen, maar ook individuele topsporters.

Co-sponsor belangrijkste Friese cultuurevenement

Met veel plezier en betrokkenheid ondersteunen we de SKS. Het is een grote eer om één van de zes sponsoren van dit belangrijkste Friese cultuurevenement te mogen zijn. Van der Let & Partners verzorgt de website, de zeer populaire apps en samen met een team van experts zorgen we ervoor dat ieder jaar weer het magazine Skûtsje Journaal wordt gerealiseerd.

Een mooie sport met een hoog behoud van traditionele waarden en een hoop strijdlust… Een beleving die we dan ook graag met onze klanten en relaties delen tijdens onze jaarlijkse relatiedag.

Bekijk hieronder de foto’s van onze relatiedag op 17 augustus 2018.