Ambitieuze ondernemers succesvol maken,
dat is onze missie!

Resultaat door effectieve inzet resources

Resultaat neerzetten door de kwaliteiten van onze slimmeriken zo goed en effectief mogelijk in te zetten.

Alleen de beste oplossing

Out of the box denken voor de beste oplossingen? Graag en vaak, maar net zo makkelijk een bestaande box pakken als we daarmee jouw missie beter kunnen ondersteunen.

Geen missie zonder missionarissen

Onze missie post is een oude kerk aan de Herenwal te Heerenveen. Vanuit hier werken onze goed opgeleide, gedreven medewerkers. We werken in een professionele en effectieve werkstructuur aan de ontwikkeling van diverse projecten.

De Guaraná van Van der Let & Partners

Onze energie halen we uit de responsive websites, bedrijfskritische applicaties en (marketing) campagnes die we ontwikkelen. Maar nog meer uit de resultaten die het oplevert voor jouw bedrijf. Dan zijn wij trots op onze bijdrage aan jouw succes. Daar krijgen we nog meer energie van. En honger, want we willen meer.

Bomen zonder bos

Ben jij zo’n ambitieuze ondernemer of vertegenwoordig je een organisatie die klaar is voor de volgende stap? Wil je even met ons bomen over jullie wensen? Nodig ons dan uit om te komen sparren.

Onze werkwijze

Onze jarenlange ervaring zetten we graag in om voor jou goede resultaten te behalen. Om jouw bedrijf  succesvol te laten zijn. Niemand kan zonder online activiteit en wij kennen de valkuilen en de kansen als geen ander.

Sparren

Sparren

Een goed resultaat begint met een goed gesprek. Vrijblijvend ideeën uitwisselen en met elkaar de doelen en middelen bepalen. Kom je naar ons toe in de kerk?

Strategie

Strategie

We kijken altijd fris tegen jouw uitdagingen aan. En komen met creatieve oplossingen om jouw doelen te bereiken. De strategie bepalen we samen:

  • Welke middelen zetten we in?
  • Wat is het beste moment?
Concept

Concept

Is het doel en het middel bepaalt, dan maken we een ontwerp, een concept. Dit nemen we goed met elkaar door, zodat we zeker weten dat het eindresultaat naar wens is.

De conceptfase helpt ons allebei om na te gaan dat wat er gemaakt wordt, ook echt goed is. Dit is een belangrijk onderdeel van onze projectaanpak voor webdevelopmentprojecten (scrum) en de ontwerptrajecten.

Realisatie

Realisatie

Is het concept akkoord, dan wordt er gebouwd, gecreëerd, geïmplementeerd. Tussentijds stemmen we regelmatig af of het naar wens gaat. En of het resultaat wordt, wat we verwachten. Is het klaar, dan zijn we trots. Trots op:

We leveren de kwaliteit waar resultaten mee behaald worden. Meer verkoop, meer klantenbinding, meer gemak voor jullie en jullie klanten.

Support

Support

Is het project klaar, dan gaat een deel van onze medewerkers door met volgende projecten. Er is zoveel te bouwen en te creëren. Ondertussen staan onze supporters voor je klaar.

Afhankelijk van onze afspraken, heb je garantie op de goed werkende website en applicatie. En soms leidt voortschrijdend inzicht nog tot een wijzing. Nogmaals, onze supporters staan voor je klaar.

Ons team

Teamwork: samen naar succes

Van der Let & Partners kent een teamstructuur. Dat wil zeggen dat er voor alle disciplines een team is. Een team waarbinnen de collega’s gezamenlijk onder begeleiding van de teamleider zorgen voor een hoge mate van kennisdeling, ontwikkeling van de individuele teamleden en een professionele werkstructuur.

Bij jouw project zijn over het algemeen meerdere disciplines betrokken. De professionals van deze teams werken gezamenlijk aan de tot standkoming van de klus. Altijd vinden we weer die uitdaging om ons werk en daarmee jouw opdracht goed en op tijd af te ronden. Gezamenlijk werken voor het beste resultaat met gedrevenheid maar vooral ook veel plezier:).

De kracht van ambitie!

Taart van de ErfgoedAcademie!

Ons kerkje aan de Herenwal in Heerenveen

Een kijkje in onze kerk

Je bent van harte welkom!

Van der Let & Partners - marketing / webdevelopment

Relatiedag Skûtsjesilen

Relatiedag Skûtsjesilen

Airsoft uitje met team!

BBQ met het team!

Met z'n allen chinees eten

Betrokken Ondernemen

De kracht van maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) geeft een organisatie een extra constructief doel.
Bij Van der Let & Partners is MVO al jaren vanzelfsprekend.
Het is onderdeel van onze genetische basis en het bestaansrecht en succes van onze onderneming.

We lichten dit graag uitgebreid met voorbeelden toe.
Lees hiervoor de pagina Betrokken Ondernemen >

Onze kerk

Ons kerkje aan de Herenwal 137Een nostalgische werkplek

Het is een bijzondere plek en dat geeft direct een leuke sfeer. Het pand aan de Herenwal is in 1775 gebouwd. Destijds voor de Nederlands Hervormde Gemeente in Heerenveen

Met authentieke elementen

Bij de restauratie hebben we authentieke elementen bewaard. Er zijn nog een aantal kerkbanken, natuurlijk is de preekstoel behouden en het historische Van Dam-orgel uit 1866.

Wil je in onze kerk kijken?

Neem dan contact met ons op. Wil je weten hoe je ons vindt? Gebruik zonodig de routeplanner na het bekijken van ons adres.