Met een krant blijf je lezen

Een krant is een ideaal middel om je boodschap 'groots' uit te dragen. Groter dan een brochure en meestal goedkoper in drukwerk. Binnen een huis-aan-huis folderpakket valt een krant door het formaat ook extra op. Meestal wordt de krant ook gebruikt om de andere folders en flyers in te vouwen, dus dan lig je automatisch bovenop met je boodschap. Een redactioneel goed doordacht concept, mooie fotografie en prachtige vormgeving maken een krant een fijn leesobject.

Specialist in technische opmaak kranten

Met al onze ervaring mogen we ons inmiddels specialist noemen op het gebied van technische kranten opmaak. Bij drukwerk van kranten is de inktdekking van beelden van belang. Een te hoge inktwaarde op een bepaalde plek kan resulteren in 'smetting', dan drukt de inkt op de tegenoverliggende pagina. Een te lage inktdekking maakt de fotografie 'flets', waardoor het gedrukte resultaat kan tegenvallen. Ook hebben we ervaring in maximaal gebruik maken van de afloop van de krant en rekening houden met afdrukken door nietjes in de rug.

We adviseren je graag met de opzet van de krant (krantformule) tot het drukwerk en verspreiding en uiteraard verzorgen we de vormgeving tot in de puntjes. 

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route