Breng je boodschap tot leven met een sterke brochure

Een brochure biedt meer ruimte dan een folder of flyer en dus ook meer ruimte om het verhaal achter je merk of organisatie over te brengen. Het is een ideaal middel om je merkidentiteit verder uit te diepen richting je doelgroep. Een sterke brochure zal gelezen worden als mensen 'in rust' zijn, bijvoorbeeld thuis op de bank met een kopje koffie. Hét moment om informatie op te nemen en bij voorkeur natuurlijk jouw boodschap.

Zorg voor een onderscheidende brochure door inhoud en ontwerp

Een aantrekkelijke brochure kenmerkt zich door sterke inhoud (teksten), goede fotografie en een aantrekkelijke vormgeving. Over de juiste indeling, opbouw, papiersoort en afwerkingen adviseren wij ook graag en indien gewenst kunnen we ook het drukwerk en verspreiding voor je regelen.

Bij een nieuwe brochure denk je al snel aan de standaardformaten A5, A4 of wellicht A3 voorzien van twee nietjes in de rug, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Gebruik maken van een afwijkend formaat of unieke uitvoering kan je net even dat extra stukje attentiewaarde opleveren.

Denk aan stansen, pregen, geurinkt, combinatie van verschillende papiersoorten, layar technologie, spotvernis et cetera. Hiermee kun je je onderscheiden van de massa en daar gaat het om.

Verspreiding

Hoe je je boodschap wilt verspreiden, hangt ook samen met de uitvoering. Er zijn vele mogelijkheden waaronder (gesegmenteerde) huis-aan-huis verspreiding in folderpakketten of los in de brievenbus, verzending naar aangekochte adressen of een eigen bestand, flyeren. Drukwerk in folderpakketten moet opvallen. Vorm, omvang en vormgeving spelen hierin een belangrijke rol. Een corporate brochure die je meeneemt naar je relaties dient een compleet ander doel. 

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route