Communicatie op groots formaat

Jouw merk of campagne op je (winkel)raam, pand of bedrijfsauto. Een slimme manier om je boodschap zichtbaar te maken. Wij helpen je er graag mee.

Etalage- of raambelettering

In de retail wordt veel gewerkt met etalage- of raambelettering. Tijdelijk als ondersteuning van een campagne of iets permanenter voor merkcommunicatie. Er zijn vele mogelijkheden waar we je graag over adviseren. Bijvoorbeeld folies die aan de binnenzijde van het raam geplakt worden (hufterproof) en one-way-vision folie, waarbij je van buiten minder goed naar binnen kunt kijken, maar andersom wel. De best zichtbare kleuren op het raam zijn de lichtere tinten zoals wit of geel. Vanaf buiten gezien is een etalage vaak donker.

Autobelettering

Bedrijfsauto's zijn meestal veel onderweg en op de weg. Dat maakt het een uitstekend communicatiemiddel voor je boodschap. 365 dagen per jaar in beeld. Bij autobelettering is het van belang om goed rekening te houden met de minimale leesafstand, bijvoorbeeld vanuit een achterop rijdende auto met 2 meter afstand. Ook moet de boodschap in één oogopslag duidelijk zijn.

Partners

Wij bedenken en ontwerpen de gewenste uitstraling. Daarnaast kunnen we ook het traject van printen, snijden en aanbrengen van de belettering voor je regelen. Dit doen we niet zelf, maar hiervoor maken we gebruik van partners die aangesloten zijn bij SIBON. Een organisatie die borg staat voor de kwaliteit van de aangesloten signbedrijven. 

Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route