Van der Let & Partners versterkt team met ervaren internetmarketeer en designer

Van der Let & Partners verstevigt het team met twee ervaren collega’s. Rowan de Leeuw in de functie van internetmarketeer en teamleider internet marketing en Tammo Haan in de functie van grafisch vormgever. Beiden nemen ruim tien jaar ervaring in hun vakgebied mee naar Van der Let & Partners.
Van der Let & Partners verstevigt team met Tammo Haan en Rowan de Leeuw.

Nieuw op de werkvloer

De ambitieuze profielen van deze twee specialisten sluiten naadloos aan bij de missie van Van der Let & Partners: ondernemers succesvol maken. 

Internetmarketeer Rowan de Leeuw

Waar moet het merk naartoe? Om de doelstellingen van een bedrijf of merk te realiseren, daar is een gepaste marketingstrategie voor nodig. Rowan de Leeuw is thuis in de digitale wereld. Hij voorziet ondernemers van strategisch en tactisch advies op gebied van online marketing. SEO, SEA, email-marketing en betaalde online marketingkanalen; de juiste inzet maakt een merk of bedrijf top-of-mind en zorgt voor zichtbaarheid, vindbaarheid en conversie.  Rowan heeft meer dan tien jaar ervaring in zijn vak en veel specialistische kennis opgebouwd op het gebied van affiliate marketing, Google Adwords en E-commerce in de breedste zin. Een enthousiaste doorzetter, met een bak ervaring, die alleen voor de beste oplossing voor onze klanten gaat. 

Fullservice marketingbureau

“Van der Let & Partners is een fullservice-marketingbureau, waar ik kan werken met een team van specialisten. De combinatie van on- en offline marketing bij Van der Let & Partners sprak mij erg aan. Hier kan ik mijn kennis en ervaring inbrengen, zodat we samen een positieve ‘return on investment’ realiseren voor de klant”, licht Rowan toe. 

De designer Tammo Haan

De vormgeving van een merk, product of huisstijl maken het verschil of en hoe het in het hart en brein wordt verankerd. Een goed design brengt de unieke merkwaarden in kaart. Tammo Haan is een bevlogen grafisch vormgever en een nauwkeurige en snelle DTP’er, met een schat aan ervaring die weet welk ontwerp werkt. Van logo, folder, flyer en campagnemateriaal tot een compleet magazine. “De impact van design draagt bij aan grote, maar ook aan ontzettend kleine alledaagse kwesties. Design is op het eerste oog geen toverkunst, maar design heeft meer te bieden dan over het algemeen wordt gedacht. Dat is wat mij zo aantrekt in dit mooie vak.” 

“Na elf jaar was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik hield Van der Let & Partners al een tijdje in de gaten, omdat het werk van Van der Let & Partners mij aansprak. Werken aan projecten waar goed over na wordt gedacht, waar mensen positief over praten en die zorgen voor fans, daar wilde ik graag aan bijdragen”, legt Tammo uit.  

Wij zijn trots ons team met deze ervaren professionals te kunnen verrijken.