De kracht van doordachte marketing in de praktijk.

Marketing loopt als een rode draad door al onze activiteiten. Als de uitgangspunten voor creatie goed doordacht zijn is er een gezonde basis voor het gewenste resultaat. Dit doen we met veel inzet en enthousiasme. Maar vooral met passie voor het vakgebied en de praktische uitvoering.

Marketing voor resultaat

Al onze consultants en projectleiders denken en dromen marketing en commercie. Hoe sluiten we jouw bedrijf het beste aan op de markt, of andersom. Wat leidt tot resultaat? En vooral, wat niet. Natuurlijk in relatie tot on- en offline marketingmiddelen die ons ter beschikking staan. De beoogde resultaten voor jouw succes, dat is wat er centraal staat.

Bekijk onze visie op:

De bouwstenen van een goede online marketingstrategie

Een goede online marketingstrategie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Bij het opzetten van een strategie zetten wij dan ook een aantal bouwstenen in om het beste resultaat te behalen.

De beste online marketingstrategie

Het succes van jouw bedrijf is onder andere afhankelijk van de keuzes die je maakt op het gebied van online marketing. Maar welke online marketingstrategie past het beste bij jouw organisatie? Onze online marketeers vertellen het jou! We helpen met het opzetten van de beste strategie en we beheren de strategie. Als het nodig is ondersteunen we je in de uitvoering of nemen we je de uitvoering van de online marketing volledig uit handen.

Wij bereiken jouw doelgroep

Van het opzetten van een marketingstrategie tot de daadwerkelijke uitvoering: wij helpen ondernemers bij het bereiken van het juiste resultaat. Hierbij is het van belang dat wij vooraf weten wie je wilt bereiken en welke boodschap er getoond moet worden aan jouw doelgroep. Zijn doel en doelgroep vastgesteld? Dan gaan wij aan de slag met jouw online marketingstrategie en gaan we voor het maximale resultaat.

Return on Investment (ROI)

Bij het uitvoeren van een online marketingstrategie wordt er altijd gekeken naar wat een investering oplevert; het resultaat. We berekenen zo nauwkeurig mogelijk de Return on Investment (ROI). En sturen daar op bij het uitrollen van de online marketingstrategie.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google Adwords

Wanneer je als bedrijf online meer zichtbaar wilt worden voor je doelgroep. Dan kunnen wij je helpen door met behulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google AdWords de positie van jouw bedrijf in Google te verbeteren. We gaan ons inzetten om met de meest relevante zoekwoorden, de beste posities in Google te behalen, om zo bezoekers aan te trekken die daadwerkelijk een bijdrage leveren aan het uiteindelijke resultaat. Door SEO en SEA goed samen te laten werken kunnen we een krachtig geoptimaliseerd resultaat neerzetten.

Samenspel

Zoals een optimaal resultaat binnen Google kan worden gerealiseerd door de juiste inzet van SEO in combinatie met SEA, zo bevat een goede online marketingstrategie een geïntegreerde aanpak van meerdere communicatiekanalen. Ga je via Facebook adverteren of ga je toch adverteren op LinkedIn? Ga je ‘gratis’ bezoekers via Google werven of kun je sneller groeien door bezoeker te kopen? Of is het voor jouw bedrijf van belang om via beide kanalen te adverteren? Wij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte balans.