mijn-gp-groot

Klanten optimaal kunnen bedienen door een digitale Mijn omgeving.

GP Groot is een veelzijdige organisatie, actief op de werkterreinen inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Om klanten optimaal te bedienen is een digitale Mijn omgeving, waar de klant zelf zijn zaken kan regelen, de uitkomst.
Inzet professionals Van der Let & Partners
Software engineering

Het online ontsluiten van intern vastgelegde data en diensten voor klanten.

UX / UI design

Zorgen voor een optimale klantbeleving door design thinking.

Consultancy

Samen met de klant zorgen voor de ideale productontwikkeling.

Mijn GP Groot dashboard

De opdracht

Afvalverwerking is een grote opdracht: van kleine containers tot de afvalafhandeling van grote evenementen. Het is één grote logistieke uitdaging om dit voor alle klanten inzichtelijk en toegankelijk te maken. De telefoon stond altijd roodgloeiend om dit in goede banen te leiden. Met een Mijn omgeving, zoals een Mijn GP Groot, kan de klant zelf eenvoudig zijn zaken regelen.

Resultaat

Door het lanceren van Mijn GP Groot wordt de logistieke verantwoordelijkheid bij de klant gelegd en zorgt GP Groot ervoor dat containers op tijd opgehaald en vervangen worden.

Mijn GP Groot is ontwikkeld op onze eigen CMS ‘LetsManage10’. Hierdoor is de Mijn omgeving erg flexibel. Dit is nodig om de verschillende partners en ondernemingen van GP Groot te kunnen bedienen zonder dat dit veel meer werk heeft gekost.

Ondernemingen die onder hun eigen merknaam, zoals NNRD, Visser en Reiswolff, werken maken gebruik van dezelfde Mijn omgeving als GP Groot, maar dan met een eigen klantendatabase, productcatalogus en hun eigen merk.

Mijn GP Groot omgevingen
Mijn GP Groot labels
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route