Een goede app ondersteunt in een helder gebruikersdoel; snel toegankelijke informatie die altijd en overal dichtbij is of snel specifieke data invoeren.

Wij zijn dol op mobiele toepassingen. En met ons vele consumenten en zakelijke gebruikers. Een app geeft snel toegankelijke informatie, altijd en overal dichtbij, in je broekzak. Of het is een handige tool bij het uitvoeren van taken zoals metingen van prestaties invoeren en het beheren van gegevens.

Toegevoegde waarde

Een app is pas succesvol als deze continu toegevoegde waarde kan bieden aan het leven van de gebruiker. Een goede app:

  • vergemakkelijkt een bepaald proces
  • is leuk en eenvoudig om te gebruiken
  • biedt waardevolle informatie

De gebruiker moet effectiever kunnen werken en leven, plezier beleven of productiever kunnen zijn. We gaan graag op zoek naar de kansen voor je bedrijf.

Apple iOS en Android

Wij ontwikkelen apps voor alle veelgebruikte systemen. Welk platform gebruikt je doelgroep? Soms is een app voor ‘iedereen’ bedoeld en wil je een brede ondersteuning voor zowel Apple iOS als Android en misschien ook wel Windows Phone. In andere gevallen zagen we in de website statistieken dat 85% van de gebruikers Apple apparaten gebruikt en konden we volstaan met een native Apple iOS app. Dit scheelt ontwikkelingskosten en test-tijd. Samen bepalen we je doelgroep, analyseren we hun apparaatgebruik en op basis daarvan kiezen we een strategie.

App development proces

We beginnen bij het begin; welk probleem wil je oplossen? Vanuit deze vraag beschrijven we de oplossing, bedenken we een concept en ontwikkelen we een prototype. Deze testen we met echte eindgebruikers. Als we de oplossing hebben gevonden, ontwerpen we een sterk interface design en bouwen we je app. Dit kan een hybride app zijn, voor iOS en Android of Windows phone, maar ook een web-app.

Ook een app?

We hebben ruime ervaring met het bouwen en succesvol maken van apps én mobiele websites. Van techniek en design tot app-marketing. In goede onderlinge samenwerking én met een solide werkproces wordt je app geheid een succes en vullen we je ambities in. Laten we samen even sparren om te komen tot een heldere (business)case.