Vacature Stagiair Online marketing / internet Marketing

Wij zijn een erkend leerbedrijf.

Wat ga je doen als stagiair online marketing?

Je voornaamste doel bij ons is te leren hoe het is, werken bij een marketing-, ontwerp en webbureau als dat van ons. Natuurlijk ga je concreet aan de slag. Je doet wat er gedaan moet worden en probeert overal iets van op te steken.

Je bent inhoudelijk bezig met het vakgebied waarvoor je wordt opgeleid. Maar je snapt ook dat allerhande taken verricht moeten worden. Je werkt in teamverband en kan aansluiting zoeken bij de andere disciplines. Maar je zet ook graag even je oogkleppen op om je vast te bijten op jouw taak. Waar je anderen kunt adviseren, zul je dit niet nalaten. Je waardeert het wanneer collega’s dat bij jou doen.

Werken vanuit een strakke planning en structuur staat bij ons voorop. Maar je stapt af en toe ook net even buiten de kaders om te zorgen voor de juiste oplossing.

Ben jij dit nog steeds?

Dan stellen we ons graag aan je voor. Van der Let & Partners is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat bestaat uit ruim 30 medewerkers en is gevestigd in een monumentale kerk uit 1775 aan de Herenwal in Heerenveen. Door het bieden van totaaloplossingen, doelgerichte concepting alsmede de inzet van Marketeers, Ontwerpers en een gedreven team van Software Engineers, hebben we reeds veel succesvolle projecten gerealiseerd.

We werken voor klanten zoals Toyota, O’Neill, Prins Bernhard Cultuurfonds, Koninklijke Metaalunie, FME, Twinfield, BDO, Rodenstock, Foodimpuls, SKS Skûtsjesilen, Villasud, Gemeente Heerenveen, Sijperda Verhuur, Kuiper Verzekeringen en Nationaal Groenfonds.

Bij ons is de sfeer ongedwongen, informeel en betrokken, maar ook prestatiegericht en uitsluitend geschikt voor mensen die weten wat ze kunnen en graag iedere dag willen leren, inspireren en trots zijn op hun werk. Kwaliteit, verantwoordelijkheidszin en gevoel voor humor gaan bij ons hand in hand.


Spreken wij je aan?

Controleer je eigen ervaring dan even op onderstaande, lees wat we je te bieden hebben en neem dan contact met ons op.

Jij hebt:

  • uitstekende kennis van alles wat je in je studie geleerd hebt
  • minimaal werk- en denkniveau op het niveau van jouw opleiding
  • geen enkele relevante werkervaring
  • ruime theoretische kennis uit de boeken
  • kennis van jouw opleiding en het leven tot nu toe
  • ervaring in het werken op een bureaustoel is een pré
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden

Wat bieden wij?

  • ervaren, professionele en gezellige collega’s
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • passende stagevergoeding
Op bezoek bij Internet Marketing
Interesse?
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route