Doe je mee?

Wil je ook werken voor mooie merken en organisaties? Samen met een team van creatieven, marketeers en developers werken aan het succes van ondernemers? Om samen het verschil te kunnen maken! Met inzet, passie en uiteraard humor.
Vacatures

Hard werken, maar voldoende ontspanning

Door te zorgen voor een goede sfeer binnen het bedrijf, kunnen de teams ook optimaal functioneren. Regelmatig organiseren we activiteiten zoals Skûtsjesilen, een pubquiz, bowlen, gezamenlijk eten en nog veel meer. En jaarlijks hebben we een groot uitje waar we met het volledige bedrijf een weekend ergens in binnen- of buitenland vertoeven.

vdlp team
vdlp darten

Over ons

Van der Let & Partners is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf dat bestaat uit ruim 30 medewerkers en is gevestigd in een monumentale kerk uit 1775 aan de Herenwal in Heerenveen. Door het bieden van totaaloplossingen, doelgerichte concepting alsmede de inzet van Marketeers, Ontwerpers en een gedreven team van Software Engineers, hebben we reeds veel succesvolle projecten gerealiseerd.

Lees meer

Voor wie wij werken

We werken voor klanten zoals Toyota, O’Neill, Prins Bernhard Cultuurfonds, Koninklijke Metaalunie, FME, Twinfield, BDO, Rodenstock, Foodimpuls, SKS Skûtsjesilen, Villasud, Gemeente Heerenveen, Sijperda Verhuur, Kuiper Verzekeringen en Nationaal Groenfonds.

Bekijk cases
VDLP sks

Onze werkwijze

Bij ons is de sfeer ongedwongen, informeel en betrokken, maar ook prestatiegericht en uitsluitend geschikt voor mensen die weten wat ze kunnen en graag iedere dag willen leren, inspireren en trots zijn op hun werk. Kwaliteit, verantwoordelijkheidszin en gevoel voor humor gaan bij ons hand in hand.

Werkwijze
vdlp kerst 2020
Even sparren?
...of kom langs
Herenwal 137
8441 BE, Heerenveen
Plan je route