Fantastische relatiedag Van der Let & Partners; SKS skûtsjesilen finale op het Sneekermeer.  

Door 30 augustus 2017 Nieuws
Relatiedag SKS Van der Let & Parnters collage

“Ons doel is bedrijven succesvol maken”

De relatiedag op de driemaster Frisius van Adel van schipper Jappy Bandstra uit Stavoren werd geopend door algemeen directeur van Van der Let & Partners, Simon van der Let: “Ons doel is bedrijven succesvol maken; dat bepaalt primair ons bestaansrecht. Maar de impact die we op de maatschappij hebben, vinden we net zo belangrijk. De combinatie van sport en traditie zoals de SKS dat voor het skûtsjesilen uitdraagt, past perfect bij ons ambitieniveau en de betrokkenheid bij de Friese cultuur. “We zijn er dan ook trots op dat we partner en 1 van de 5 sponsoren zijn van dit belangrijkste cultuur evenement van Fryslân.

Skûtsjesilen door miljoenen bekeken

De SKS finaledag vond plaats op vrijdag 18 augustus. De keukenbrigade onder leiding van Hans van der Heide zorgde voor een heerlijke culinaire dag. Te gast waren ook de voorzitter van de SKS, Rene Nagelhout en PR bestuurslid Hilda Boesjes. Zij wist te vertellen dat mede door de inzet van Omroep Max dit jaar miljoenen mensen in aanraking zijn gekomen met het skûtsjesilen.

Geweldige prestatie Heerenveens skûtsje

Voorzitter van het Heerenveense skûtsje, Jacobus de vries, die de gasten op zijn markante wijze uitleg gaf over het skûtsjesilen, was zichtbaar trots op de geweldige prestatie van het jonge Heerenveense team. Met het behalen van de 2e plek in het klassement kwam schipper Sytze Brouwer met zijn ploeg nog even een groet brengen aan het opgetogen gezelschap.

Laat een bericht achter.