Van der Let & Partners ondersteunt conferentie voor leading businesses in Aerospace, Aviation, Automotive en Energy

Door 14 november 2017 Nieuws

Tweemaal per jaar vindt dé conferentie over Aerospace, Aviation, Automotive en Energy plaats in Europa. Van 14 t/m 16 november vindt de conferentie, georganiseerd door SAMPE Europe, plaats in het kloppende hart van de Duitse Automotive en Lightweight Constructions, namelijk Stuttgart. Tijdens die week komen alle kopstukken (o.a. engineers, onderzoekers, ondernemers) uit de branches bij elkaar om de nieuwste technieken en innovaties te bespreken, te bekijken en uit te wisselen.

SAMPE Global

De organisator van dit event is SAMPE Europe, een suborganisatie van de wereldwijde organisatie SAMPE Global. SAMPE (Society for the Advancement of Material and Process Engineering) is een internationale organisatie gewijd aan de bevordering (innovatie) van technische uitmuntendheid in materialen en procestechniek.

SAMPE Global en haar chapters zijn een begrip voor alle innovatieve bedrijven die leading zijn op het gebied van ruimtevaart, luchtvaart, automotive en energie. Waaronder grote namen als JFK, Fokker en Audi. Deze bedrijven sluiten zich aan bij SAMPE als member voor de netwerk mogelijkheden, conferenties en andere mogelijkheden van kennis uitwisseling.

Conferentie in Stuttgart

Ook tijdens de conferentie in Stuttgart verzamelen zich o.a. weer CEO’s van vooraanstaande bedrijven, engineers, wetenschappers en professionals uit de Aerospace, Aviation, Automotive en Energy branche. Er komt veel bij kijken om zo’n conferentie twee keer per jaar in goede banen te leiden en tot een succes te maken.

Van der Let & Partners mocht hiervoor ook dit jaar alle benodigde communicatiemiddelen ontwikkelen, zoals banieren, flyers, folders, posters, USB sticks, naambadges, powerpoint presentaties, vlaggen en tassen. Dat SAMPE vertrouwen heeft in de skills van Van der Let & Partners, bleek eerder ook al uit de samenwerking voor de totstandkoming van het nieuwe logo voor SAMPE Global en haar chapters.

Lees ook de volledige case voor het logo ontwerp van SAMPE Global door Van der Let & Partners.

Laat een bericht achter.