De kracht van software engineering zit in de kwaliteit van de werkstructuur gecombineerd met het hoge persoonlijke en ambitieniveau van de software engineers.

We maken gebruik van alles wat we reeds ontwikkeld en generiek hebben gemaakt en zetten daarbij onze innovatiekracht in om de complexe, veilige een meestal bedrijfskritische webapplicaties en apps te ontwikkelen. Ook de hoge mate van ervaring op het gebied van het koppelen van webapplicaties met elkaar of met intern draaiende systemen komt vaak van pas.

Professionele werkstructuur

De ontwikkeling en het beheer van Applicaties en mobiele apps vergen een professionele werkstructuur. Doorlopend steken we dan ook veel tijd in het optimaliseren van onze processen. En met succes, inmiddels zijn we verantwoordelijk voor vele bedrijfskritische applicaties en apps van landelijk opererende opdrachtgevers.

Bekijk onze visie op:

Onder onze klantenkring scharen we klanten als Twinfield, Energiecentrum Nederland, Nederlandse Metaalunie en FME. Het winnen van de Dutch Health Hackaton, de aandacht voor door ons ontwikkelde software bij Nieuwsuur t.v. zijn mooie getuigenissen van het landschap waarin wij opereren.

Applicatiekoppelingen

Onze specialisten hebben een scala aan softwarekoppelingen en systeemkoppelingen gecreëerd. Deze koppelingen tussen webapplicaties, zoals bijvoorbeeld met Magento en Twinfield, zorgen voor efficiëntere werkprocessen en het verminderen van de foutgevoeligheid zoals dit vaak het geval is bij periodieke en/of handmatige dataoverdracht.

Applicaties en apps maken

Een webapplicatie kan sterk bijdragen aan het optimaliseren van de bedrijfsprocessen, waardoor jouw organisatie efficiënter en effectiever te werk gaat. Zo kun je bijvoorbeeld een compleet reserveringssysteem laten ontwikkelen om alle reserveringen inzichtelijk te maken of een informatiesysteem zodat iedereen over de juiste data beschikt.

Wij ontwikkelen o.a. de volgende internet software:

  • online platforms
  • informatiesystemen
  • urenregistratiesystemen
  • boekingssystemen
  • rekenmodules
  • reserveringssystemen
  • social network applicaties
  • apps

Wil jij kosten besparen, het efficiency niveau vergroten en handige en nuttige inzichten creëren? Doe dan een beroep op ons. Wij staan je met raad en daad bij als het gaat om het maken van webapplicaties en apps.